Share

Home / Meniu Principal / Știri / Comunitare / Nora Chifor, susţinută de Fondul Comunitar Reghin

Nora Chifor, susţinută de Fondul Comunitar Reghin

Începând cu luna decembrie 2013, Fondul Comunitar Reghin, parte a Fundaţiei Comunitare Mureş, alături de reghineni generoşi a demarat campania de ajutorare a Norei Chifor, pentru a o sprijini în stângerea fondurilor necesare unui transplant de măduvă. La finalul campaniei Fondului Comunitar Reghin, sumele strânse din cutii de donaţii, evenimente şi sponsorizări s-au ridicat la suma de 109.384 lei. Nora s-a declarat impresionată de reacţia pozitivă a reghinenilor şi le mulţumeşte pentru gesturile lor salvatoare.

Continuarea campaniei

Pe perioada campaniei s-a încurajat înscrierea în Registrul Donatorilor Voluntari de Celule Stem, pentru a salva vieţi de peste tot din lume. În acest sens, cifrele arată că în România sunt peste 7.000 de donatori înscrişi. “Mass media din Reghin şi judeţ a avut un rol foarte important în comunicarea cu cei care au dorit să ajute. Promovarea campaniei a fostconstantăpe parcursul ultimelor luni. Fondul Comunitar Reghin mulţumeşte pe această cale DaReghin TV, Gliga TV, Radio Son, Radio Târgu-Mureş, Reghinul Nostru, cotidianului “Zi de Zi” şi tuturor din social-media care au promovatcampania. Continuarea campaniei pentru bolnavii de leucemie se va face prin realizarea unei platforme on-line care să conţină un manual cu paşii necesari pentru obţinerea de documente, unelte pentru promovarea cazurilor, sfaturi de la persoane vindecate de leucemie. Sprijinul dumneavoastră a arătat spiritul filantropic găsit în noi toţi, comunitatea celor generoşi. Toţi cei care doresc să sprijine Fondul Comunitar Reghin pentru alte campanii de succes pot să ne scrie pe adresa: reghin@fcmures.org”, a precizat Ştefan Molnar, coordonator programe în cadrul  Fondului Comunitar Reghin.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Tudor Țipțeriu, al 30-lea votant la secția din Auckland, Noua Zeelandă

Prima secție de votare pentru cel de-al doilea tur de scrutin al  alegerilor prezidențiale  a …

Share
Share