Share

Home / Meniu Principal / Știri / Comunitare / Nora Chifor, susţinută de Fondul Comunitar Reghin

Nora Chifor, susţinută de Fondul Comunitar Reghin

Începând cu luna decembrie 2013, Fondul Comunitar Reghin, parte a Fundaţiei Comunitare Mureş, alături de reghineni generoşi a demarat campania de ajutorare a Norei Chifor, pentru a o sprijini în stângerea fondurilor necesare unui transplant de măduvă. La finalul campaniei Fondului Comunitar Reghin, sumele strânse din cutii de donaţii, evenimente şi sponsorizări s-au ridicat la suma de 109.384 lei. Nora s-a declarat impresionată de reacţia pozitivă a reghinenilor şi le mulţumeşte pentru gesturile lor salvatoare.

Continuarea campaniei

Pe perioada campaniei s-a încurajat înscrierea în Registrul Donatorilor Voluntari de Celule Stem, pentru a salva vieţi de peste tot din lume. În acest sens, cifrele arată că în România sunt peste 7.000 de donatori înscrişi. “Mass media din Reghin şi judeţ a avut un rol foarte important în comunicarea cu cei care au dorit să ajute. Promovarea campaniei a fostconstantăpe parcursul ultimelor luni. Fondul Comunitar Reghin mulţumeşte pe această cale DaReghin TV, Gliga TV, Radio Son, Radio Târgu-Mureş, Reghinul Nostru, cotidianului “Zi de Zi” şi tuturor din social-media care au promovatcampania. Continuarea campaniei pentru bolnavii de leucemie se va face prin realizarea unei platforme on-line care să conţină un manual cu paşii necesari pentru obţinerea de documente, unelte pentru promovarea cazurilor, sfaturi de la persoane vindecate de leucemie. Sprijinul dumneavoastră a arătat spiritul filantropic găsit în noi toţi, comunitatea celor generoşi. Toţi cei care doresc să sprijine Fondul Comunitar Reghin pentru alte campanii de succes pot să ne scrie pe adresa: reghin@fcmures.org”, a precizat Ştefan Molnar, coordonator programe în cadrul  Fondului Comunitar Reghin.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO EXCLUSIV! Un reghinean, aur la concursul „Cel mai bun soldat din lume”!

Plutonierul reghinean Silviu-Dorel Mera a cucerit medalia de aur a competiţiei „Best International Soldier – …

Share
Share