Pe 2 martie 2014, RTM împlineşte 56 de ani. Mica publicitate
  • Publicitate
  • 0 comentarii
  • 33 Vizualizări

Pe 2 martie 2014, RTM împlineşte 56 de ani.

Pe 2 martie 2014, RTM împlineşte 56 de ani.

 

Radio România Tg.-Mureş, un post de radio modern şi obiectiv, şi-a diversificat structura de programe şi emisiuni, ajungând în acest an să-şi dubleze orele de emisie faţă de 2012 la 14.600. Cu un program variat şi ajustat preferinţelor publicului matur, radioul public mureşean emite în prezent 24 de ore din 24 programe variate în limbile română, maghiară şi germană pentru ascultătorii din Mureş, Harghita, Covasna şi Braşov. RTM este prezent şi pe internet, la adresele www.radiomures.ro, www.marosvasarhelyiradio.ro şi www.radioneumarkt.ro,  site-uri care, actualizate permanent cu ştiri şi evenimente, înregistrează  lunar peste 30.000 de vizite.

Conform Studiului de Audienţă Radio realizat de IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi GfK România, Radio Tg.Mureş – parte a corporaţiei Radio România – se bucură de fidelitatea publicului. RTM are unul din cei mai ridicaţi indici de loialitate – 15 % şi o durată medie de ascultare a programelor de aproape 200 de minute. Aceste date atestă aprecierea ascultătorilor faţă de emisiunile şi programele difuzate de RTM. Radio România Tg.-Mureş rămâne în topul preferinţelor ascultătorilor de radio din Transilvania. Cota de piaţă şi audienţa pe zona sa de acoperire se ridică la 7 % din total, radioul public mureşean fiind ascultat zilnic de peste 100.000 de ascultători.

Radio Tg-Mureş este regional, este multicultural, este online, este un serviciu public. Radio Tg-Mureş este credibil, are notorietate, are istorie şi are o misiune. Are echipă.

Suntem aici, pentru dumneavoastră, cu ştiri, muzică bună, emisiuni cu suflet, proiecte cu minte şi cu drag pentru adevăr.

De aceea:

Radio Tg.-Mureş înfloreşte…Radio Tg.- Mureş dăruieşte…Radio Tg.- Mureş vă iubeşte!

 

La mulţi ani RTM!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE