Home / Politic / Senatorul Frătean speră în continuarea proiectelor USL

Senatorul Frătean speră în continuarea proiectelor USL

Distribuie

Senatorul PSD Alexandru Petru Frătean a declarat joi, 27 februarie, că nou înfiinţata Uniune Social Democrată (USD) este suficient de puternică pentru a-şi atinge obiectivele electorale, dar şi pentru a asigura guvernarea ţării în bune condiţii.

„Alianţa are responsabilităţi foarte mari”

De asemenea, senatorul social-democrat şi-a manifestat optimismul că USD va reuşi şi pe plan local să ducă mai departe proiectele demarate de USL. „Alianţa creată şi la nivelul judeţului Mureş este pe linie politică consecinţa încheierii alianţei la nivel naţional. În acest moment, dacă e să discutăm, discutăm în principal de o bună guvernare pe care e nevoie să o asigurăm pentru România şi din acest punct de vedere alianţa este consolidată suficient de bine pentru a continua guvernarea, programul de guvernare al USL, iar pe plan judeţean ar trebui stabilite obiective judeţene care să fie în concordanţă cu toate proiectele importante ale administraţiei locale. Din acest punct de vedere, alianţa are responsabilităţi foarte mari şi eu sper să şi le ducă la îndeplinire”, a declarat Alexandru Petru Frătean.

„Proiectele ar trebui continuate”

Rugat să comenteze constituirea unor posibile alianţe între USD şi UDMR, respectiv PNL, senatorul PSD de Mureş s-a arătat prudent în afirmaţii, subliniind că proiectele începute în anul 2012 ar trebui continuate cu aportul tuturor partidelor serioase din judeţul Mureş. „Eu nu am nicio funcţie în PSD Mureş şi nu particip la deciziile conducerii PSD Mureş. Din acest punct de vedere nu ştiu ce decizie vor lua, probabil sfătuindu-se şi cu conducerea centrală, de la Bucureşti. Eu cred, aşa cum am aspus de atâtea ori, noi am reuşit în anul 2012 să creem o alianţă a partidelor importante româneşti pe un proiect de dezvoltare a judeţului sănătos şi serios, şi cel puţin aceste proiecte ar trebui continuate într-o formă de coabitare, de colaborare politică, a tuturor partidelor serioase din judeţul Mureş care vor sincer, şi au şi competenţele necesare, să ducă la îndeplinire aceste proiecte”, a arătat Alexandru Petru Frătean.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Candidaturi comune PSD-PNL în mai multe orașe mari. Ce se întâmplă în Mureș?

Distribuie Conducerile PSD şi PNL s-au reunit, astăzi, de la ora 11:00 în ședință pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.