Balul Mărţişorului, cadou pentru femeile din Deda Comunitare
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 405 Vizualizări

Balul Mărţişorului, cadou pentru femeile din Deda

Prima zi de martie a adus la Deda un moment de bună dispoziţie cu ocazia Balului Mărţişorului găzduit de Căminul Cultural din comună. Iniţiativa organizării balului le-a revenit domnilor din comună, cu sprijinul conducerii Primăriei. Balul Mărţişorului s-a bucurat şi de prezenţa unor oaspeţi dragi comunei, senatori, consilieri judeţeni, dar şi colegi primari din Suseni şi Lunca Bradului.

„Iniţiativa acestei activităţi aparţine domnilor cărora le mulţumesc, tuturor celor implicaţi în iniţierea acestei activităţi. În numele lor şi al meu personal felicit toate femeile de aici, le spun un sincer şi călduros “La mulţi ani”, să aibă a o primăvară frumoasă, mai bogată, să le călăuzească Dumnezeu paşii şi să aibă împliniri pe toate planurile. În campania electorală din 2012 mulţi dintre noi am fost pe baricade, am muncit pentru a aduce în fruntea comunităţilor oameni care să facă ceva pentru aceste comune. Suntem puţini din cei care atunci am  pus umărul la ralizarea unor lucruri frumoase pentru comună, de aceea , prin ceicare suntem acum prezenţi doresc să le mulţumesc”, a precizat Lucreţia Cadar, primarul comunei Deda.

“Să le ţină Dumnezeu năravul”

Oaspetele de seamă al sărbătorii de la Deda a fost solista de muzică populară Livia Harpa, care a înveselit atmosfera cu frumosul cântec popular românesc. „Mă bucur foarte mult să fiu în această primă zi de primăvară alături de voi. Am avut în această zi parte de o vreme foarte frumoasă când razele soarelui ne-au mângâiat cu generozitate. Gazdele m-au primit cu drag în comuna mea dragă. Este un sentiment foarte plăcut când văd că echipa doamnei primar e unită, şi la greu, şi la bine, poate să fie împreună. Este un sentiment plăcut, şi acum de Balul Mărţişorului am fost invitată, să fac şi eu ceva pentru dumneavoastră. Nu pot decât să vă binedispun cu ajutorul frumosului cântec popular românesc. Doresc doamnelor să aibă parte de multe bucurii şi fericire, primăvară în suflet şi în viaţa lor iar pe domni, îi felicit pentru această iniţiativă şi să le ţină Dumnezeu năravul”, a spus solista Livia Harpa.

“Am venit acasă”

Printre invitaţi s-a numărat şi senatorul PDL Marius Paşcan, reîntors „acasă” după cum a recunoscut. “Am venit nu în calitate de oaspete, am venit acasă. Deşi nu vin atât de des, nu înseamnă că nu mă simt aici la Deda acasă şi voi continua să fiu până voi trece într-un alt tărâm al eternităţii. Am venit cu multă plăcere, este prima zi a primăverii, ziua de Mărţişor, acest simbol de care se bucură doamnele şi domnişoarele. Mereu v-am primit cu simpatie, iubire şi admiraţie. Sunteţi jumătăţile frumoase de existenţă, sunteţi reperele noastre fundamentale fără de care nu am putea exista”, a spus Marius Paşcan.

Petrecerea, dansul şi cântecul popular şi-au intrat în drepturi, cei prezenţi au întins o horă pe cinste, hora distracţiei şi bunei dispoziţii. Muzica uşoară nu a lipsit din cadrul petrecerii, cei prezenţi savurând prin dans şi voie bună sărbătoarea Mărţişorului la Deda.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE