FOTO: Cadou mamelor în paşi de dans la Casa “Eminescu” Eveniment
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 343 Vizualizări

FOTO: Cadou mamelor în paşi de dans la Casa “Eminescu”

Centrul Cultural Mihai Eminescu din Târgu Mureş a fost luni, 3 martie gazda spectacolului “La mulţi ani de primăvară” dedicat bunicilor, mamelor, soţiilor şi iubitelor organizat de Societatea Culturală Mioriţa în colaborare cu Primăria Târgu Mureş. Spectacolul s-a axat în principal pe dans modern  şi muzică uşoară, protagonişti fiind formaţiile de dans modern ale Societăţii Culturale Mioriţa, formaţiile de dans modern şi contemporan ale Palatului Copiilor din Târgu Mureş şi trupa de dans modern „Optim”. Prezentatorul spectacolului a fost actorul Liviu Pancu, care a întreţinut buna dispoziţie alături de protagoniştii spectacolului găzduit de Centrul Cultural Mihai Eminescu.

Cântec, dans şi bună dispoziţie

Primi care au deschis spectacolul au fost membrii Ansamblului “Muguraşii” cu dansul “Aligator”, urmat de recitalul tinerei soliste Andrea Groza. Au urmat cei de la Ansamblul Mioriţa cu un moment de dans modern, completat de recitalurile susţinute de Giorgiana Tamba şi Chirilescu Daria. Ansamblul “Muguraşii” a revenit pe scenă cu dansul modern “Cola” urma de recitalul susţinut de  Carmina Cotfas, momentul de dans cu Sonia David  şi recitalul susţinut de Denisa Căluşer. .Spectacolul a continuat cu un dans din Oaş susţinut de Ansamblul Mioriţa, recitalul elevei Anamaria Blaga, Ansamblul “Românaşii”  cu dansul modern “Ciocolata”. Spectacolul a fost întregit de recitalul corului Palatului Copiilor din Târgu Mureş, dans modern cu Trupa Optim şi recitalul susţinut de Alexandra Răuţă.

Dansul modern, la loc de cinste

“Am ţinut să organizăm un spectacol în cinstea veniri primăverii pentru doamne, pentru mame. În program am avut în proporţie de 99 % dans modern, dans de societate, dans sportiv, tot tronsonul de dansuri moderne, excepţie făcând un dans popular din zona Oaş. Evenimentul este organizat în pleiadă de spectacole pe care Societatea Culturală Mioriţa le organizează în fiecare lună, în acest aşezământ de cultură care este Centrul Cultural Mihai Eminescu. Fiind început de  martie am ţinut ca acest spectacol  să fie pe acest tronson de dans şi muzică uşoară urmând ca în 9 aprilie, tot aici la Centrul Cultural Mihai Eminescu să organizăm un regal de teatru cu peste 12 trupe  din şcolile târgumureşene. Luna viitoare, fiind şi sărbătoarea Paştelui, vom organiza şi un spectacol de folclor. În fiecare lună vom aduce pe scenă, ca şi la acest spectacol câte 200-300 de copii care vor face tot ce înseamnă viaţă artistică la Societatea Culturală Mioriţa şi în şcolile târgumureşene, acolo unde avem un parteneriat , zi de zi batem şcolile din Târu Mureş pentru a descoperi talente în toate domeniile artistice”, a precizat Gheorghe Vanga, preşedintele Societăţii Culturale „Mioriţa” din Târgu Mureş.

 

Foto: Miruna OBRAZ

[zizigallery id=1120]

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE