Jurnal de astre (1) Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 48 Vizualizări

Jurnal de astre (1)

*Berbec
Veti fi dominat de sentimente contradictorii, iar situatia financiara nu va ofera prea multe motive de bucurie. O persoana mai in varsta va propune sa va asociati intr-o afacere. Va recomandam sa nu luati nici o decizie fara sa va consultati cu partenerul de viata. Relatiile sentimentale sunt foarte bune si aveti toate sansele sa petreceti o seara romantica.
*Taur
S-ar putea sa fiti incordat din cauza colaborarii dificile cu un partener de afaceri. Este indicat sa amanati orice decizie in privinta investitiilor, pentru ca aveti dificultati de concentrare. Ascultati sfaturile unei persoane cu experienta in afaceri!
*Gemeni
Se pare ca nu sunteti in cea mai buna forma fizica si intelectuala. Va sfatuim sa nu va asumati nici un risc, pentru ca nu aveti prea multe sanse de reusita. Rabdare si calm!
*Rac
Neintelegerile cu persoana iubita va fac sa acceptati fara ezitari o iesire cu prietenii. Va sfatuim sa nu exagerati pozand in victima. S-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana care va cucereste imediat. Va recomandam sa nu va grabiti si sa nu luati nici o decize in privinta relatiilor sentimentale. S-ar putea sa gresiti intr-un mod ireparabil.
*Leu
Nu va ajung banii pentru o excursie sau o calatorie, spre nemultumirea partenerului de viata. Se pare ca nu reusiti sa-i explicati situatia suficient de convingator. Va sfatuim sa ascultati si parerile celor din jur si sa nu mai fiti atat de carcotas.
*Fecioară
La serviciu, s-ar putea sa fiti agitat din cauza unei decizii grabite a sefului. Va recomandam sa va temperati nervozitatea, altfel riscati sa va complicati situatia. Discutati calm cu persoana iubita, ca sa nu dati ocazia unor certuri!
Horoscop oferit de www.eastrolog.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE