Home / Uncategorized / Traseiştii politici, puşi la zid de Dorin Florea

Traseiştii politici, puşi la zid de Dorin Florea

Liderul PDL Mureş, Dorin Florea, a declarat miercuri, 5 martie, că întrucât politicienii români nu ţin cont de ceea ce a votat populaţia României în 2012, în Parlament nu se poate vorbi despre suveranitatea poporului, ci despre suveranitatea traseiştilor, informează Agerpres. “Cu îngrijorare am constatat, pentru a nu ştiu câta oară, bătaia de joc a politicienilor faţă de populaţie, faţă de români. Spun tot timpul de suveranitatea poporului exercitată prin Parlament. Nu, nu e nicio suveranitate a poporului în Parlament, ci suveranitatea traseiştilor. Pentru că poporul n-a votat pe unul să treacă de colo-colo şi astăzi să zică neagră şi mâine albă. Deci, ca să fie lucrurile foarte clare. Parlamentul demult nu mai exercită suveranitatea poporului, ci suveranitatea traseiştilor – în funcţie de cum apar interesele personale. Auzeam acum cum s-a făcut majoritatea. Poporul român a votat pentru USL, au crezut într-un anumit miraj, în anumite aproximaţii şi milostenii”, a afirmat Dorin Florea.
Potrivit aceleiaşi surse, preşedintele PDL Mureş a afirmat că în cazul apariţiei unei iniţiative legislative pentru interzicerea migrării parlamentarilor, aceasta va fi susţinută de democrat-liberali. “Nu s-a pus problema unei iniţiative, dar vom susţine ideea. Discutăm la vremea respectivă, acum de exemplu ne ocupăm cu altceva. Dar eu oricând susţin acest lucru: disciplinarea clasei politice, 300 de parlamentari şi după aceea criterii de integritate şi criterii de conduită politică. România a devenit golănie politică, ceea ce este impardonabil. Şi atunci, eu sunt cel care voi susţine totdeauna acest lucru”, a arătat Dorin Florea.

Sandu TUDOR

0 comentarii

  1. Oare cine a plecat de la PNTCD via PSD la PDL.Ghici cine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Anunţ – SDEE Mureş

În atenţia consumatorilor de energie electrică! Vă aducem la cunoştinţă că în perioada următoare se …