Gulnara Biţiş, sărbătoreşte dublu de 8 Martie Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 170 Vizualizări

Gulnara Biţiş, sărbătoreşte dublu de 8 Martie

Una dintre sportivele care se pot considera norocoase în acest an cu ocazia zilei de 8 Martie este handbalista SC Mureşul Gulnara Biţiş, născută Garipova.

Jucătoarea este nou sosită în lotul mureşean, dar nu străină de Târgu-Mureş. Este soţia fostului jucător al FC Municipal, Alin Biţiş şi vizita foarte des oraşul în perioada când Alin evolua în oraşul de pe Mureş. Dacă vorbim despre noroc, acesta se referă la două aspecte. Guly, cum îi spun colegele are o etapă de pauză, deoarece echipa sa urma să întâlnească în această etapă o echipă care s-a retars din campionat, Vlady Oradea. Al doilea, faptul că vineri, 7 martie, handbalista care a evoluat în sezoanele trecute în Liga Naţională împlineşte 29 de ani.

În această ediţie îşi poate celebra atât aniversarea, cât şi Ziua Femeii alături de echipă şi, mai ales de soţul ei. Este pentru prima dată de când se află în România, fiind originară din Rusia. „De când sunt în România, nu am putut sărbători niciodată, doar prin muncă. Dacă nu aveam meci, aveam antrenamente, chiar două pe zi, iar soţul era mai mult departe şi eram doar cu colegele. Voi duce fetelor mâine câteva prăjuturi, după care voi sărbători cu soţul primul an mai liniştit. Îmi doresc în primul rând sănătate. Dacă ar fi să îmi pun o dorinţă, în afară de sănătate, aceasta ar fi promovarea, să ajungem în Liga Naţională”, este dorinţa Gulnarei înaintea dublei sărbători care o găseşte la Târgu-Mureş. La mulţi ani, sănătate şi promovare îi urează întreaga echipă şi suporterii acesteia.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE