Noul „Naş” al FRF, surpriză doar pentru unii Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 448 Vizualizări

Noul „Naş” al FRF, surpriză doar pentru unii

Alegerea lui Răzvan Burleanu ca nou preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal a susprins pe multă lume. Surpriza mai mare s-a datorat în special faptului că în preziua alegerilor acestea păreau ca şi câştgate de Gică Popescu. Dispariţia lui din capul listei a lăsat aproape o prăpastie pentru unii. Unul dintre candidaţi s-a şi retras. Acesta a fost Marcel Puşcaş, cel care afirma în vizita sa de la Târgu-Mureş: „dintre toţi candidaţii, doar doi nu au interese personale şi unul dintre aceştia este Răzvan Burleanu”, spunea cel care şi-a orientat eventualii alegători spre acesta.

Teodor Luca: „Am pierdut un om important”

Aceste cuvinte au fost completate şi confirmate după alegeri şi alţii, dintre cei care l-au cunoscut. „L-am cunoscut pe Burleanu acum peste patru ani, când mi l-a prezentat fostul arbitru FIFA, Tibi Lajos. Firma noastră era parteneră la minifotbal, unde el era preşedinte. Când am auzit că este candidat la această funcţie, nu pot spune că m-a interesat mult proiectul lui, îmi ajungea să cunosc omul. A adus minifotbalul de la nimic la câteva titluri pe plan internaţional. Este omul care ştie să pună omul potrivit la locul potrivit, nu se uită la cine e, se uită la ce ştie, omul care mai degrabă oferă, decât să ceară. Sunt convins că va face treabă bună, dar noi, la minifotbal am pierdut un om”, a fost caracterizarea lui Teodor Luca, managerul firmei Joma România.

Am vrut schimbare, avem schimbare

Printre cele mai importante structuri ale judeţului Mureş afiliate la FRF sunt AJF şi clubul ASA, care cuprinde echipele masculine, feminine, precum centrul de copii şi juniori. Vizita electorală a noului preşedinte a trecut aproape neobservată prin Mureş, în comparaţie cu majoritatea celorlalţi candidaţi. Unul dintre cei care avea obligaţia să primească oaspeţii este preşedintele AJF, Mircea Bucur. „Consider că alegerile au fost corecte din toate punctele de vedere şi pot spune că dacă s-a dorit schimbare, acum avem cu adevărat schimbare. Am încredere în noul preşedinte, a lăsat o impresie bună şi când a fost în vizită şi pot spune doar că cel care este cinstit nu trebuie să-şi facă griji pentru schimbare”, a spus Mircea Bucur. Retragerea lui Gică Popescu a dus la neprezentarea multor echipe din Liga I. Burleanu a avut mult sprijin de la echipele tinere şi cele din fotbalul feminin. ASA are echipă feminină, fruntaşă în prima divizie, dar atenţia tuturor este îndreptată acum spre tentativa băieţilor de a reveni în primul eşalon. „Este prematur să ne exprimăm asupra noului preşedinte, despre ce va face. Aşa cum s-a spus, s-a dorit schimbare, acum este schimbare. Fără să-l cunosc îndeaproape, îl văd un om plin de energie şi ştim că este şi pregătit. Ceea ce va face pe noua funcţie depinde de mai mulţi, sper să ştie să strângă în jurul său oameni pricepuţi. Eu îi urez succes, să reuşească să ducă fotbalul românesc acolo unde ne dorim cu toţii”, au fost cuvintele lui Ioan Ovidiu Sabău.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE