ASA întoarce din nou după pauză FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 59 Vizualizări

ASA întoarce din nou după pauză

Unii ratează, alţii înscriu

În închiderea etapei a XVI-a a campionatului diviziei secunde de fotbal, ASA Târgu-Mureş a învins sâmbătă, în primul joc oficial din acest an pe teren propriu cu scorul de 4-1 (0-1) formaţia Minerul Motru. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 38, prin Trifu, iar ASA a punctat în repriza secundă prin Amauri (min. 59 şi 70), Buhăescu (min. 73) şi Hora (min. 90+2). Roş-albaştri porneau mari favoriţi înaintea ultimei clasate, dar au avut nevoie de o oră de joc pentru a trimite în poarta lui Dani Popescu. Prima ocazie le-a aparţinut, dar lovitura de cap a lui NDoye a fost reţinută. Au urmat Voculeţ şi Verdeş, care au irosit bune situaţii, la una dintre acestea golgheterul ligii secunde încurcându-se cu Hora. După ce Bumba trage peste, o primă acţiune încheiată cu şut a oaspeţilor, finalizată de Rada, trece de asemenea peste poartă. Nesincronizările de la finalizare ale mureşenilor sunt taxate în minutul 38, când Trifu trimite nestingherit de la colţul scurt în plasă şi oaspeţii intră la vestiare cu un nesperat avantaj.

Emoţii la reluare, defilare până la final

Elevii lui Sabău au revenit de la cabine decişi să întoarcă rezultatul, la fel cum s-a petrecut şi în urmă cu o săptămână la Craiova. Apărarea motrenilor face faţă însă, iar în minutul 56 Minerul trece pe lângă 2-0. Unguru a reluat din faţa porţii peste poartă o centrare la care apărarea mureşeană a fost prinsă avansat. Foarte curând gazdele restabilesc egalitatea prin Amauri, care trimite plasat cu capul centrarea lui Voiculeţ. Gazdele se dezlănţuie, dar voleul spectaculos al lui Hora şi lovitura liberă trimisă de Bumba nu nimeresc poarta. Reuşesc totuşi să preia conducerea prin acelaşi Amauri, servit de această dată de Bumba. După doar trei minute, atacantul gazdelor este aproape de hat trick, este blocat de Popescu, dar Buhăescu vine din urmă şi trimite în plasă: 3-1. Până la final, ASA a dominat categoric, dar nu a mai reuşit să puncteze decât în minutele de prelungire, când Hora a stabilit scorul final cu o lovitură de cap din 6 metri, servit de Buhăescu. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău se menţine pe poziţia a III-a, dar se apropie la un singur punct de primele două clasate, CSM Râmnicu Vâlcea şi CS U Craiova.

Au evoluat formaţiile:

ASA: Botoşer- Tomozei (’90+3 Heil), Gugu (’77 Hanca), Onicaş, L. Turcu, NDoye, Voiculeţ, Amauri, Hora, Bumba, Verdeş (’66 Buhăescu)
Minerul: D. Popescu – Inclănzan, Nueleanu, V. Rada (’78 R. Stănescu), Scînteie, Speroni, Stoenac, Nicoloff, Unguru (’71 Chirea), Fărcăşanu, P. Trifu

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE