Giorgiana Boeriu, balerina cu suflet mare de la Interact Social
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 349 Vizualizări

Giorgiana Boeriu, balerina cu suflet mare de la Interact

Înscrisă în Interact din anul 2012, Giorgiana Boeriu, elevă în clasa a X-a la Colegiul Naţional „Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu-Mureş, îşi clădeşte viitoarea carieră din domeniul Medicinei pe câţiva piloni de bază: empatia pentru cei aflaţi în ajutor şi implicarea în rezolvarea unor probleme ale comunităţii. În plus, tânăra de 16 ani beneficiază şi de modelul oferit de tatăl său, dr. Cristian Boeriu, coordonatorul SMURD Târgu-Mureş şi preşedintele Clubului Rotary Târgu-Mureş pentru anul rotarian 2013-2014.

Reporter: Când şi de ce te-ai înscris în Interact?

Giorgiana Boeriu: M-am înscris în Interact în anul 2012, chiar când s-a înfiinţat. Cel mai mult m-a atras ideea de a-i ajuta pe ceilalţi din jur, de a învăţa cum se organizează evenimente, de a-mi face noi prieteni şi de a cunoaşte o nouă lume.

Rep.: La ce fel de activităţi ai participat din 2012 până în prezent?

G.B.: Am participat la organizarea mai multor evenimente, majoritatea dintre acestea fiind strângeri de fonduri pe care ulterior le-am donat.

Rep.: Ce recomandări ai pentru tinerii care deocamdată stau deoparte de astfel de activităţi umanitare?

G.B.: Avem uşa deschisă pentru oricine doreşte să se implice, să cunoască şi să ajute alţi oameni. Cam pe acest principiu funcţionează Interact.

Rep.: Ce planuri de viitor ai?

G.B.: În principiu, m-am gândit la Medicină, la fel ca părinţii mei. Îmi place foarte mult biologia, chimia, materii pe care le studiez cu plăcere.

Rep.: Mai rămâne timp liber?

G.B.: Da, am şi un hobby la care ţin mult, baletul, pe care îl practic de două ori pe săptămână, la Ansamblul „Miniarabesc” din Târgu-Mureş. Acolo fac balet de la vârsta de patru ani.

Rep.: Cum reuşeşti să îţi împarţi timpul eficient între balet, şcoală, Interact şi alte activităţi?

G.B.: Reuşesc să mă împart pentru că îmi place foarte mult fiecare din aceste activităţi. N-aş putea renunţa la balet şi aş prefera să îmi fac temele până seara târziu şi să dorm mai puţin decât să renunţ la balet şi la Interact.

Rep.: În Interact ai vreo funcţie?

G.B.: Din anul 2014-2015 voi fi secretar. Din 30 iunie 2014…

Rep.: Cum e să fii membru Interact şi tatăl tău, Cristian Boeriu, să fie membru Rotary?

G.B.: Bineînţeles că orice problemă am pot apela la tatăl meu şi îl pot ruga să mă ajute, să îmi dea păreri şi să mă susţină. E tot ce mi-aş putea dori…

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE