Home / Beauty / Marinela Botezan, esteticianul care are reţeta frumuseţii

Marinela Botezan, esteticianul care are reţeta frumuseţii

Distribuie

A câştigat un concurs de frumuseţe în anii liceului după care a cochetat o perioadă şi cu modeling-ul, experienţe care ulterior au motivat-o să devină unul dintre cei mai apreciaţi esteticieni din judeţul Mureş. Vă invităm să faceţi cunoştinţă cu Marinela Botezan, esteticianul în vârstă de 39 de ani care este de părere că frumuseţea nu are nicio legătură cu vârsta biologică, ci vine din interiorul fiecăruia dintre noi.

Reporter: De când practicaţi profesia de estetician?

Marinela Botezan: În urmă cu 11 ani am făcut un curs internaţional de cosmetică la Bucureşti Cristine Valmy deoarece vroiam să plec pe vas de croazieră la muncă, ca estetician. Nu am mai plecat, tatăl meu era bolnav grav şi a şi murit la un an de atunci. Am început să lucrez în acest domeniu acum zece ani, am ales profesia de estetician de plăcere şi mereu mi-am dorit să ajung mult mai departe dar din diverse motive a trebuit să rămân în Reghin. De asemenea, precizez că în urmă cu cinci ani am absolvit Şcoala Postliceală “Studia” din Târgu-Mureş, unde m-am calificat în acest domeniu.

Rep.: Unde vă desfăşuraţi în prezent activitatea?

M.B.: În Reghin, la salonul Dinasty.

Rep.: Care sunt secretele unui ten sănătos?

M.B.: În primul rând trebuie să consume zilnic doi litri de apă, plus legume, fructe şi mai puţină carne roşie. După produsele potrivite tipului de ten şi cel puţin o dată pe lună recomand femeilor să ajungă într-un salon de cosmetică.

Rep.: Ce le recomandaţi femeilor în materie de machiaj?

M.B.: Trebuie să ai produse de calitate şi rezistente pentru ca machiajul să fie reuşit şi în primul rând să ai cunoştinţe în materie de machiaj, să ştii ce ţi se potriveste, iar dacă ai deja o cosmeticiană, ea te poate ajuta în acest sens.

Rep.: Exista vreun secret pentru menţinerea frumuseţii?

M.B.: Da, frumuseţea vine din interior! Tu ca persoană trebuie să ştii să trăieşti, să accepţi şi să depăşeşti toate obstacolele din viaţă!

Rep.: Care sunt satisfacţiile profesiei dumneavoastră?

M.B.: Că am reuşit să atrag şi să conving atâtea sute de femei să pună mai mult preţ pe viaţă şi frumuseţe şi să înţeleagă că pot fi atrăgătoare până la bătrâneţe. Chiar dacă viaţa uneori ne pune bariere, noi nu trebuie să renunţăm la a fi atrăgătoare!


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

O târgumureșeancă, concurentă la „Insula de 1 Milion”

Distribuie Renata Alexandra Matei, o tânără de 31 de ani din Târgu Mureș participă la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.