Share

Home / Eveniment / Opt licee în competiţia Galei Tineretului Mureşan

Opt licee în competiţia Galei Tineretului Mureşan

Asociaţia “Euro – Media Advertising” în parteneriat cu Consiliul Judeţean Mureş va organiza vineri, 14 martie, a patra ediţie a Galei Tineretului Mureşean, eveniment găzduit de Sala Mare a Palatului Culturii, începând cu ora 17.00.

Miss şi Mister în cadrul galei

Ajunsă la ediţia cu numărul patru, gala va reuni pe scenă opt licee târgumureşene, cei 16 elevi participanţi fiind selectaţi în urma  etapelor pe liceu. Evoluţia lor se va constitui într-un spectacol -program care va include un concurs de talente, demonstraţii de  dansuri din Germania, Ungaria, Spania, Italia, România, Franţa şi Irlanda, concurs de frumuseţe, inteligenţă pe o temă care are în acest an este “Europa”. “Pentru Gala Tineretului Mureşean sunt înscrise opt licee din Târgu-Mureş care timp de două luni s-au pregătit intens. Ei sunt câştigătorii etapelor pe liceu, din care se va alege câştigătorul de Miss şi Mister din oraş. Vor fi probe de dans, probe de cultură generală, la care se adaugă o probă surpriză pregită pentru participanţi. Gala va fi găzduită de Sala Mare a Palatului Culturii, vineri, 14 martie, de la ora 17.00, care se va întinde până în jurul orei 21.00”, a precizat Nagy Botond, preşedintele Asociaţiei „Euro – Media Advertising”, organizatorul Galei Tineretului Mureşean.

Tradiţiile ţărilor europene

Dacă la primele trei ediţii tematica aleasă a vizat capitale europene şi mituri româneşti, ediţia din acest an va avea ca temă tradiţiile şi obiceiurilor europene, fiecare liceu participant optând pentru o anumităţarăeuropeană. “Evenimentul a ajuns în acest an la a patra ediţie. În primul an tema galei a fostHollywood, apoi Londra. Anul trecut am mers pe tema Dracula iar în acest an am ales ca tema să fie Europa, fiecare liceu va avea câte oţarăca şi temă, cu prezentarea dansurilor, obiceiurilor specifice ţării respective. Va fi un juriu format din cinci persoane, care va desemna câştigătorii. La gala de vineri vor participa Liceu Teoretic “Bolyai Farkas”, Colegiul Naţional “Unirea”, Liceul Pedagogic “Mihai Eminescu”, Liceul “Electromureş”, Liceul Teologic Reformat, Grupul Şcolar “Traian Vuia”,  Liceul de Artă şi Liceul cu Program Sportiv “Szasz Adalbert”, a afirmat Nagy Botond.

Premii pentru cea mai populară echipă

Un sprijin în desfăşurarea galei l-a adus Consiliul Judeţean Mureşm care a pus la dispoziţia organizatorilor Sala Mare a Palatului Culturii, care vineri, 14 martie, va fi gazda unui moment al tinereţii şi bunei dispoziţii adus de liceenii târgumureşeni. “Pentru acest eveniment Consiliul Judeţean Mureş este partener, ca şi în anii trecuţi şi ne-a sprijinit cu Sala Mare a Palatului Culturii. Avem şi mulţi alţi sponsori pe care în vom prezenta în cadrul galei. Aşteptă să vină toţi tinerii la această gală care să doresc să încurajeze liceele participante. Vom da nişte premii pentru cea mai populară echipă. Avem pe pagina noastră de Facebook, www.facebook.com/pages/Euro-Media-Advertising, un concurs bazat pe like-uri, liceul care primeşte cele mai multe like-uri şi care este reprezentat de cele mai multe persoane la eveniment va primi un premiu special la această gală. Îi aşteptăm pe toţi tinerii care vor să-şi încurajeze liceu”, a menţionat preşedintele Asociaţiei “Euro – Media Advertising” din Târgu-Mureş.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Consiliul Județean al Elevilor Mureș solicită parlamentarilor respingerea OUG 51/2019

Consiliul Județean al Elevilor Mureș atrage atenția asupra stării de urgență cu privire la transportul …

Share
Share