Home / Invatamant / Simona Ciff învaţă studenţii să-şi controleze emoţiile

Simona Ciff învaţă studenţii să-şi controleze emoţiile

Distribuie

Studenţii şi elevii, viitorii studenţi, sunt invitaţi marţi, 18 martie, la Universitatea „Petru Maior”, la un altfel de curs, unul în care vor învăţa de la psihoterapeutul Simona Ciff cum să-şi controleze gândurile şi emoţiile, dar şi cum să scape de frica de a eşua şi de a se face de râs. Evenimentul, organizat de AIESEC Târgu-Mureş, face parte din campania de recrutare a noilor membri.

Gestionarea gândurilor şi controlul emoţiilor

Simona Ciff este specializată în psihologie clinică şi psihoterapie, drept pentru care organizatorii evenimentului au considerat că este cea mai potrivită pentru a-i învăţa pe studenţi cum pot să-şi gestioneze gândurile şi să-şi controleze emoţiile, mai ales când aceştia se pregătesc de susţinerea unui examen oral. „Pe parcursul a două ore şi jumătate, invitata noastră specială, Simona Ciff, ne va învăţa ce sunt emoţiile şi cum le gestionăm,  cum ne depăşim frica de a eşua, de a spune ceva greşit, cum ne înfruntăm teama de a nu „ne face de râs” în faţa unei audienţe, cum să trecem peste conceptual de „amânare” concept cu care ne luptăm majoritatea dintre noi, îndeosebi un tânăr aflat în anii studenţiei. Simona este specializată în psihologie clinică şi psihoterapie, absolventă a unui masterat în psihologie clinică, consiliere psihologică şi psihoterapie la Universitatea „Babeş Bolyai” din Cluj-Napoca; este atestată ca şi psihoterapeut de Asociaţia de Psihoterapii Cognitiv Comportamentale din România şi, totodată, doctorandă în cadrul Universităţii din Bucureşti. Simona a dezvoltat o serie de programe de dezvoltare a inteligenţei emoţionale la diverse categorii profesionale, elevi, profesori; este bloggeriţă şi trainer la Adventure Life, un blog de activităţi montane şi sportive: tabere, excursii, supravieţuire, alpinism, team-building şi preşedinta Asociaţiei „Sănătate şi Speranţă”. Trainingul face parte din campania actuală de recrutare de noi membri în cadrul AIESEC Târgu-Mureş, şi anume „Treci pe Albastru!”, au transmis organizatorii evenimentului.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Controversă a profesorilor catolici: „Avem sau nu liber de Paște?”. Ligia Deca: „Școala nu vă poate limita acest drept”

Distribuie Ministrul Educației din România, Ligia Deca, a efectuat joi, 28 martie, o vizită de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.