Benedek, Mărginean, Neagu şi Puşcaşiu, profesori universitari Invatamant
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 1144 Vizualizări

Benedek, Mărginean, Neagu şi Puşcaşiu, profesori universitari

Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Târgu-Mureş are patru noi profesori universitari. Theodora Benedek, Oana Mărginean, Nicolae Neagu şi Lucian Puşcaşiu au fost admişi, în urma concursului, ca profesori universitari. UMF continuă până în 1 aprilie concursurile pentru ocuparea posturilor de asistent universitar, şef de lucrări, conferenţiar universitar şi profesor universitar la Facultăţile de Medicină, Farmacie şi Medicină Dentară.

Primele rezultate

Potrivit site-ului Universităţii, taxa de înscriere la concursul pentru ocuparea postului de profesor universitar este 800 lei, pentru conferenţiar universitar 600 lei, pentru şef de lucrări 400 lei şi 300 lei pentru asistent universitar. În ceea ce priveşte calendarul de desfăşurare a concursurilor pentru ocuparea posturilor didactice pe o perioadă nedeterminată, în 18 decembrie 2013-17 februarie 2014 a avut loc perioada de înscrieri, în18 februarie-3 martie a avut loc evaluarea dosarelor candidaţilor, în perioada 4 martie-1 aprilie se vor desfăşura concursurile, urmând ca în perioada 2-8 aprilie să se rezolve contestaţiile. 54 de candidaţi de la Facultatea de Medicină, 5 de la Facultatea de Farmacie şi 3 de la Facultatea de Medicină Dentară s-au înscris la concurs.

Potrivit rezultatelor postate pe pagina web a UMF, conf. univ. Nicolae Neagu, de la Departamentul Ştiinţele Motricităţii, a fost admis ca profesor universitar; şef de lucrări Theodora Benedek, de la Departamentul Medicală VI, a fost admisă ca profesor universitar; conf. univ. Oana Mărginean, de la Departamentul Pediatrie I, a fost admisă ca profesor universitar; conf. univ. Lucian Puşcaşiu, de la Departamentul Obstetrică-Ginecologie I, a fost admis ca profesor universitar. „Pentru mine, acest rezultat înseamnă că trebuie, prin ceea ce voi face în continuare, să mă ridic la nivelul acestui onorant titlu. Sunt pe final de carieră şi trebuie să iau în considerare acest lucru. Înseamnă o ştachetă la un nivel ridicat”, a afirmat prof. univ. Nicolae Neagu. Prof. univ. Oana Mărginean a declarat că aceste rezultate au venit în mod firesc după o muncă îndelungată şi că în acest moment aşteaptă să fie validat concursul.

Şef de lucrări Florin Ţurcanu, de la Departamentul Ştiinţele Motricităţii, a fost admis ca şi conferenţiar universitar, şef de lucrări Claudiu Mărginean, de la Departamentul Obstetrică-Ginecologie I, a fost admis ca şi conferenţiar universitar, şef de lucrări Mihai Emil Căpîlna, Departamentul Obstetrică-Ginecologie I, a fost admis ca şi conferenţiar universitar, şef de lucrări Cristina Bica, de la Departamentul Pedodonţie-Ortodonţie, a fost admisă ca şi conferenţiar universitar, şi şef de lucrări Martha Ildiko Kristina, de la Departamentul Pedodonţie-Ortodonţie, a fost admisă ca şi conferenţiar universitar.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE