Home / FC Municipal / FC Olt – ASA, un meci care poate decide multe

FC Olt – ASA, un meci care poate decide multe

Distribuie

 

În etapa a XVII-a a seriei a II-a din liga secundă de fotbal, ASA Târgu-Mureş întâlneşte sâmbătă, 15 martie, de la orele 11.00, în deplasare, formaţia FC Olt Slatina. Înaintea acestei etape, FC Olt ocupă locul VIII în clasament, cu 21 puncte, în timp ce ASA se află pe poziţia a III-a, cu 28 de puncte, la unul singur de ocupantele primelor două poziţii, pe care se află CSM Râmnicu Vâlcea şi CS U Craiova. Partida are o importanţă mare în vederea ocupării locurilor I-VI, care îşi vor disputa play off-ul după disputarea celor 22 de etape ale campionatului regulat. În cazul în care gazdele reuşesc să se claseze la final pe unul din primele şase locuri, situaţia lor nu este una dintre cele mai favorabile în jocurile cu actualele fruntaşe, dar au reuşit câte o remiză la Bistriţa şi Târgu-Mureş în tur, iar eventualele victorii cu acestea în retur ar putea schimba mult situaţia. Au mai obţinut o victorie în întâlnirea cu o altă pretendentă la locurile care ăşi vor disputa promovarea, Metalul Reşiţa, în timp ce mureşenii stau foarte bine din acest punct de vedere. ASA nu a pierdut nici o singură partidă în confruntarea cu cele implicate şi conduce detaşat în acest clasament provizoriu, cu 5 puncte faţă de următoarea clasată, CS U Craiova. Şanse de a urca în prima jumătate mai are în prezent Olimpia Satu Mare, adversara oltenilor în etapa viitoare.

Lot incomplet la mureşeni

Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău a avut un start bun în acest an, cu două victorii în cele două etape disputate, în ambele revenind după ce a fost condusă la pauză. Lotul a făcut joi deplasarea către Slatina, dar componenţa lui nu a fost dezvăluită de către conducerea mureşenilor, care au menţionat doar faptul că nu se poate baza pe aportul tuturor jucătorilor. „Am studiat adversarul în partida de la Reşiţa şi consider că vom avea un meci greu. Chiar dacă a fost învinsă spre final, Slatina are o echipă bine pregătită fizic şi se agaţă de fiecare minge. Pentru a obţine victoria, va trebui să arătăm ca o echipă nu doar bine pregătită fizic şi tehnico-tactic, ci şi din punct de vedere mintal. Nu sunt suficiente valorile individuale, avem nevoie de atitudine şi dăruire. Din păcate, nu ne putem baza pe toţi jucătorii, din motive medicale, dar până la ora partidei vom vedea pe cine putem conta”, a declarat înaintea deplasării tehnicianul.

Atmosfera în sânul echipei este una optimistă şi jucătorii sunt hotărâţi să obţină cele trei puncte puse în joc. „Vom întâlni o echipă muncitoare şi agresivă, care are la rândul ei ca obiectiv promovarea. Noi nu ne permitem să abordăm jocul decât la victorie, ca fiecare meci de acum înainte şi nu trebuie să ne mulţumim cu un singur punct, aşa cum se peterece deseori după două victorii consecutive”, a spus şi Mihai Onicaş.

Directorul general al clubului, Daniel Stanciu ăşi pune la rândul său mari speranţe în obţinerea celor trei puncte. „Avem aşteptări mari de la acest meci, după ce am reuşit pentru prima oară să legăm două victorii în această ediţie (n.r.: este a treia, doar că precedenta a fost obţinută la sfârşitul anului trecut, 1-0 cu Olimpia Satu Mare). Va fi un meci greu, un adevărat examen pentru noi. Din păcate, nu putem alinia, aşa cum ne-am propus un „11” stabil, din cauza problemelor medicale, la fel cum am aliniat şi în meciul cu Minerul Motru, o formulă inedită”, a adăugat Stanciu.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.