Home / Politic / Manifestarea Jobbik de sâmbătă, avizată

Manifestarea Jobbik de sâmbătă, avizată

Comisia de avizare a manifestărilor publice din Târgu-Mureş a aprobat joi, 13, martie, solicitările făcute Cercul Prietenilor Jobbik pentru organizarea unei manifestări cu ocazia zilei de 15 martie, la statuia poetului Petofi Sandor din municipiu. “La manifestarea Cercului Prietenilor Jobbik nu vor fi decât persoane din Târgu Mureş. Va fi o depunere de coroane şi o adunare publică, cu discursuri şi momente artistice la statuia poetului Petofi Sandor, între orele 12,00-13,00. Li s-a pus în vedere organizatorilor că este interzisă deţinerea sau folosirea de materiale pirotehnice precum petardele. Organizatorilor li s-a atras atenţia că, în cazul arborării drapelului unui alt stat, se va arbora obligatoriu şi drapelul României. Le-am cerut să nu fie scandate sloganuri separatiste sau altele, de natură anticonstituţională, să nu arboreze steaguri şi însemne de natură a incita cetăţenii. Am dat aprobare în antiteză cu ce s-a întâmplat luni seara, pentru că cei din Târgu Mureş au avut un comportament decent”, a declarat, pentru Agerpres, Valentin Bretfelean, şeful Comisiei de avizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Deputatul Buicu, apel pentru urgentarea procedurii de autorizare a Centrului de Arși

Reprezentanții Ministerului Sănătății care coordonează proiectele de infrastructură finanțate prin intermediul Băncii Mondiale au depus, …