Home / Business / Proiect Kastamonu în dezbatere publică

Proiect Kastamonu în dezbatere publică

Distribuie

Casa de Cultură a Tineretului din Reghin va găzdui în data de 26 martie, de la ora 16.00, dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul „Construire fabrică de clei-depozit uree, rezervoare de metanol, fabrică de clei, depozit melamină, birouri, generator, fabrică de formaldehidă compus din formaldehidă plus platforme, patru turnuri de răcire, instalaţii de purificare a apei compuse din instalaţii de tratare a apei tehnologice plus instalaţii de tratare a apei uzate, unitate de răcire Chiller, platformă rezervoare, drumuri plus platforme de circulaţie”, propus a fi amplasat în municipiul Reghin, strada Ierbuş nr. 37”, titular SC Kastamonu România SA. Potrivit site-ului Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Mureş, tipul deciziei posibile luate de APM Mureş poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu. Raportul poate fi consultat la sediul APM Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr.10 şi la sediul SC Kastamonu România SA din Reghin, strada Ierbuş nr. 37, în zilele de luni-joi, între orele 9.00 – 14.00 şi vineri între orele 9.00 – 12.00.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Servicii de cantină socială achiziționate de Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș

Distribuie Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș, în calitate de autoritate contractantă, anunță operatorii economici …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.