AIESEC, 14 ani de existenţă în Târgu-Mureş Invatamant
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 332 Vizualizări

AIESEC, 14 ani de existenţă în Târgu-Mureş

AIESEC Târgu-Mureş împlineşte 14 ani de la înfiinţare. În anul 2000, la iniţiativa unui grup de studenţi de la Universitatea „Petru Maior”, a fost fondat comitetul local Târgu-Mureş. În prezent, pe plan local, organizaţia are aproximativ 40 de membri organizaţi în şase departamente. În cei 14 ani, AIESEC Târgu-Mureş a crescut prin intermediul proiectelor, programelor derulate şi a membrilor săi, care spun că experienţa în cadrul organizaţiei i-a schimbat, învăţând lucruri noi şi aducând schimbare în jurul lor.

„Am devenit un om mai puternic”

Carmen Todoran este din aprilie preşedintele AIESEC Târgu-Mureş şi spune că experienţa de aici a conturat-o ca persoană, devenind un om mult mai puternic, capabil să găsească soluţii în orice situaţie. „În AIESEC am cunoscut persoane care, ca şi mine, îşi doresc să înveţe lucruri noi, să se autocunoască, să-şi creeze propriul destin, să devină mai buni şi să aducă o schimbare în jurul lor. În AIESEC am învăţat ce înseamnă project management, cum să organizez un eveniment, ce înseamnă team management şi leadership. Am învăţat structura unui interviu, cum se realizează o recrutare, am creat planuri de promovare şi marketing, am aflat cum să vinzi un produs. Şi ce e foarte tare în toată experienţa asta, e faptul că toate lucrurile acestea le-am învăţat prin practică. Experienţa AIESEC m-a conturat ca şi persoană, am devenit un om mult mai puternic, care ştie să găsească în orice situaţie o soluţie, care vede şi profită de orice oportunitate care îi iese în cale şi care se adaptează mult mai uşor. Aceasta e doar o mică parte din tot ce a însemnat pentru mine experienţa AIESEC. Vei putea înţelege doar dacă vei trăi şi tu asta. Şi pentru tine va fi altfel probabil. Fiecare îşi ia de aici ceea ce are nevoie”, a povestit Carmen Todoran.

„În AIESEC am reuşit să mă cunosc mai bine”

Alin Mureşan, fost membru AIESEC Târgu Mureş, momentan membru în echipa de conducere a AIESEC Toulouse, Franţa, pe departamentul de Resurse Umane,  spune că în organizaţie. „În AIESEC nu m-am schimbat doar pe mine, am simţit că şi eu am ajutat la schimbarea altor persoane prin proiecte sau activităţi. AIESEC mă face să mă simt că fac parte dintr-o organizaţie care chiar face ceva atât practic, cât şi teoretic, cu totul diferit faţă de ce faci în viaţă”, a povestit Alin.

Lia Mitrică a povestit că în cadrul organizaţiei a reuşit să-şi dezvolte o serie de competenţe practice şi să devină mai bună. „AIESEC mă schimbă, mă face o persoană diferită, mai bună decât mă ştiam. Datorită acestei organizaţii, am ieşit atât de mult din zona mea de confort încât am reuşit să mă cunosc pe mine aşa cum eram eu cu adevărat şi nu aşa cum îşi doreau alţii să fiu. Am reuşit să îmi dezvolt competenţe practice, precum: vorbitul în public, crearea unei strategii de promovare în mediul online sau redactarea unui comunicat de presă”, a transmis Lia Mitrică.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE