Home / Sport / CSU Medicina se califică în semifinale la volei ! Galerie FOTO

CSU Medicina se califică în semifinale la volei ! Galerie FOTO

Distribuie

Echipa feminină de volei CSU Medicina CSŞ Târgu-Mureş s-a calificat duminică seara în semifinalele Campionatului Naţional, după ce a învins cu 3-0 în partida decisivă, disputată pe teren propriu, formaţia CSM Târgovişte. Deşi pare un scor categoric, lucrurile nu au stat aşa. După ce a pierdut clar a doua partidă din primul tur al play off-ului cu 0-3, pentru intrarea în „careul de aşi”, mureşencele trebuiau să arate o cu totul altă faţă. Partida a început foarte echlibrat, gazdele reuşind să se impună în primul set doar spre final, cu 25-19. Oaspetele, deşi debutante în primul eşalon, cu numeroase întăriri, printre care şi foste componente ale echipei mureşene s-au numărat printre principalele favorite la primele locuri. După ce s-a mers cap la cap, numeroase puncte din finalul setului au fost obţinute pe serviciile greşite ale echipei adverse. Mureşncele au fost mai exacte spre final şi şi-au adjudecat setul.

O scădere care putea crea probleme

Setul secund s-a încheiat cu acelaşi scor, dar desfăşurarea a fost total diferită. După 2-0 a urmat 2-3, apoi 5-3 şi jocul a continuat echilibrat până aproape de primul time out tehnic, înregistrat la 8-6. De aici, gazdele au reuşit o surprinzător de rapidă desprindere la 11-7, apoi la 16-8 la al doilea timp de odihnă. Cursa solitară a continuat, cu atacuri exacte, cu blocaje eficiente şi CSU Medicina a ajuns la un nesperat 24-11. Cele opt puncte consecutive reuşite de dâmboviţence până la încheierea setului dădeau de gândit cunoscătorilor voleiului. Echipa care s-a relaxat prematur putea plăti tribut.

Setul contradicţiilor

Setul trei avea să confirme sau să infirme regula. A fost din nou 2-0 pentru gazde, urmat de 2-2 şi din nou cap la cap. A fost un adevărat set al contradicţiilor. De la combinaţii exacte, la atacuri în afara terenului, de la serviciu as la altul în fileu sau în aut, preluări greşite de servicii, de la mingi extrem de disputate, la greşeli foarte uşoare. A rezultat un joc foarte gustat de numerosul public prezent să susţină echipa în tentativa de a accede în premieră în final four. Mureşencele s-au desprins la trei puncte, au fost egalate la 9, s-a reuşit distanţarea la patru puncte (17-13) şi se părea că în scurt timp conturile sunt încheiate. Oaspetele au revenit, au egalat la 17 şi au trecut la conducere, chiar cu două puncte (18-20). Blocajele au început din nou să funcţioneze şi echipa lui Atanas Petrov a trecut la conducere la 22-21. Emoţiile nu au luat sfârşit. CSM a avut prima două mingi de set şi partida putea lua o cu totul altă turnură. CSU Medicina a revenit, a valorificat prima minge de meci şi se va pregăti pentru confruntarea din semifinale cu Ştiinţa Bacău.

CSU  Medicina a aliniat formaţia: Roxana Iancu, Gabriela Tsvetanova, Irina Radu, Alexandra Trică, Iuljia Popova, Andreea Petra, Camila Gomez-libero, Alexandra Pintea, Mihaela Ozun, Florentina Ivanciu, Carmen Mateaş.

[zizigallery id=1131]

Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.