Consultaţii oftalmologice gratuite la sediul PDL Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 252 Vizualizări

Consultaţii oftalmologice gratuite la sediul PDL

În perioada 17-22 martie, între orele 9.30 şi 17.00, o firmă din Bucureşti şi Organizaţia de Femei a PDL (OFPDL) Mureş oferă mureşenilor, în cadrul unei campanii naţionale, consultaţii oftalmologice gratuite pentru determinarea dioptriilor şi consultaţii pentru măsurarea tensiunii oculare, pentru că ochii, aceste organe sensibile şi esenţiale, au nevoie de grija şi atenţia noastră. Acestea au loc la sediul PDL Mureş.

Reduceri şi la ochelari

Consultaţiile reflectă acuitatea vizuală, determină dioptriile, refracţia oculară şi tensiunea oculară. În urma lor, oamenii primesc o reţetă, iar dacă aleg să-şi facă ochelarii prin intermediul aceleiaşi firme, pot beneficia şi de o reducere. „Este o campanie naţională. Am desfăşurat aceste consultaţii în mai multe judeţe ale ţării cu sprijinul Organizaţiei de Femei a Partidului Democrat Liberal, chiar şi de la organizaţiile judeţene şi municipale. Sunt consultaţii care reflectă acuitatea vizuală, determinarea dioptriilor, refracţia oculară, testarea tensiunii oculare. Acestea sunt multe vicii de refracţie şi le pot afla în urma acestui consult gratuit. Le mulţumim celor de la PDL că au venit în sprijinul nostru cu locaţie. Noi am venit cu logistică şi personal calificat. În urma consultaţiei, primesc reţeta, iar dacă se sesizează că sunt necesari ochelarii de vedere cu diferite dioptrii, oamenii au posibilitatea să-şi aleagă un model de ramă. În general, ne adresăm persoanelor cu vârsta mai înaintată şi celor care au posibilităţi financiare mai reduse. Noi le oferim şi reduceri la ochelari. Am început această campanie anul trecut”, a afirmat Marian Stoican, optometrist.

Peste 2.000 de consultaţii la finalul campaniei

Evenimentul se desfăşoară concomitent şi în oraşele Sighişoara, Luduş, Reghin şi Târnăveni. În prima zi a campaniei, la Târgu-Mureş s-au efectuat aproximativ 50 de consultaţii. „Ne face plăcere să le aducem la cunoştinţă locuitorilor judeţului Mureş că Organizaţia de Femei a PDL Mureş împreună cu o firmă din Bucureşti lansează la Târgu-Mureş o campanie de consultaţii oftalmologice gratuite. Îi aşteptăm pe toţi mureşenii la sediul PDL din Piaţa Trandafirilor începând de astăzi şi până sâmbătă, 22 martie, între orele 9.30-17.00, pentru o consultaţie gratuită efectuată de specialişti. Pe lângă consultaţia oftalmologică, mureşenii vor putea să-şi măsoare şi tensiunea oculară cu aparatură de ultimă generaţie. Evenimentul are loc concomitent şi în municipiile Sighişoara, Luduş, Reghin şi Târnăveni. La Târgu-Mureş, în prima zi a campaniei, s-au desfăşurat aproximativ 50 de consultaţii şi ne aşteptăm ca la finalul campaniei să evaluăm peste 2.000 de persoane”, a precizat Ionela Balaş, preşedintele OFPDL.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE