Home / Invatamant / Fantezia Primăverii, la Liceul cu Program Sportiv

Notice: Trying to get property of non-object in /home/zideziro/public_html/wp-content/themes/sahifa v5.5.3/framework/parts/post-head.php on line 69

Fantezia Primăverii, la Liceul cu Program Sportiv

Preşcolarii Grădiniţei „Albinuţa” din Târgu-Mureş, Grupa „Fluturaşilor”, Grupa „Florilor” şi Grupa „Aricilor”, alături de educatoare, au fost prezenţi joi, 13 martie, la Liceul cu Program Sportiv pentru a vesti, prin dansuri moderne şi etno, venirea primăverii.

„Primăvara înseamnă bucurie”

De la începutul lunii martie, copiii au avut o serie de activităţi, fiind implicaţi într-un proiect mai amplu, „Târgul de primăvară”, prin intermediul căruia preşcolarii au pornit într-o mică aventură, întâmpinând cu voie bună venirea primăverii şi a căldurii. „Primăvara înseamnă bucurie. Totul este ca într-un vis: zumzet de albine, păsări de tot felul cu ciripitul lor, florile de toate culorile care împrospătează natura, iarba cea proaspătă, izvorul cel cristalin şi cel mai important element, soarele care trimite oamenilor o raza de speranţă. La fel ca primăvara, preşcolarii noştri reuşesc să ne aducă toată această bucurie prin prezenţa şi activitatea lor.
La festivalul „Fantezia Primăverii”, ediţia a VI-a, organizat de Liceul cu Program Sportiv „Szász Adalbert” din Târgu-Mureş cele două trupe „Dans modern” şi „Dans Etno” formate din preşcolarii români şi maghiari. Grupele mari, Grupa „Fluturaşilor”, Grupa „Florilor”, Grupa „Aricilor”, pregătite de doamna profesor de specialitate Eniko Ballo şi doamna educatoare Adriana Pleşan, au obţinut locul I”, au spus reprezentanţii Grădiniţei „Albinuţa”.

„Albinuţele, în drumeţie”

În continuare, preşcolarii vor pleca în drumeţie în căutarea primăverii, cu scopul de a constata din nou frumuseţea naturii şi importanţa mişcării în dezvoltarea armonioasă. „Albinuţele pornesc împreună cu doamnele educatoare în căutarea primăverii prin parcurile din cartier şi prin pădurea din apropiere. Vor constata cât de frumoasă e natura şi ce importantă e mişcarea în aer liber pentru a creşte mari şi sănătoşi. Echipa de proiect alcătuită din doamnele Alina Ungur, Natalia Dan, Sanda Balasz, Hajdu Szidonia va colabora cu toate educatoarele pentru reuşita implementării acestui proiect. Adevăraţii beneficiari vor fi preşcolarii Grădiniţei „Albinuţa”. Şi pentru primăvara ne bate la poartă, dorim să transmitem tuturor părinţilor mulţumiri că sunt alături de noi şi o primăvară frumoasă alături de cele mai frumoase flori – copilaşii”, a spus Angela Ferenti, profesor coordonator.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

O pasăre dispărută din România, la un Centru de Reabilitare din Târgu Mureș!

Reprezentanții Asociației pentru Protecția Păsărilor și a Naturii Grupul Milvus a transmis joi, 15 octombrie, …