Preselecţie pentru „Tabăra de Film” la RTM Timp liber
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 148 Vizualizări

Preselecţie pentru „Tabăra de Film” la RTM

Sâmbătă, 22 martie, între orele 10.00 – 18.00, sediul Radio Târgu-Mureş situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 109 va găzdui preselecţia pentru ediţia a 4-a a proiectului „Tabăra de Film”. Aflată deja la cea de-a 4-a ediţie, Tabăra de Film îşi propune ca printr-o caravană în principalele oraşe, să descopere şi să selecteze copii şi tineri cu talente deosebite. În cadrul proiectului „Tabăra de film” există doar limita de vârstă (9-18 ani), restul ţine doar de talentul şi dorinţa de afirmare a concurenţilor pentru a-şi îndeplini visul.

Trei probe

Preselecţia, la care participarea este gratuită, presupune trei probe: proba de dicţie (se va regăsi în discuţiile libere purtate cu juriul), proba de improvizaţii pe teme date (dezvoltarea unei poveşti  pornind de la câteva cuvinte cheie date de juriu) şi proba de talent (la alegere dans, muzică, actorie).

Cursuri de actorie pentru cei selectaţi

“Tabăra de Film” se va desfăşura în perioada 15 iulie – 15 august 2014 şi vor participa copiii selectaţi şi o echipă de profesionişti în domeniu. Copiii vor participa la cursuri de actorie, de dicţie, de mişcare scenică, introducere în arta teatrului. Pe lângă cursuri şi filmări copiii vor lua lecţii de coregrafie, canto şi diverse activităţi recreative pline de distracţie şi bună dispoziţie. Echipa de productie a filmului care-i va include pe cei selectaţi va fi formată din: Rom Film Support (Asociaţia pentru spijinirea şi promovarea filmului românesc) – producator, Radio România (prin Radio România Regional şi Radio România Actualităţi) şi TVR1- coproducător. Proiectul “Tabăra de Film” este realizat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale. În cadrul ediţiei de anul trecut a Taberei de Film, copiii au realizat filmul “Revederea” – un musical cu Maia Morgenstein, Aliona Moon, Wilmark şi Tudorel Filimon, ce va rula în cinematografele din România şi Republica Moldova, ulterior urmând a fi difuzat pe postul public TVR1.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE