FOTO: Talente europene la Gala Tineretului Mureşean Eveniment
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 328 Vizualizări

FOTO: Talente europene la Gala Tineretului Mureşean

Asociaţia “Euro – Media Advertising” în parteneriat cu Consiliul Judeţean Mureş a organizat vineri, 14 martie, a patra ediţie a Galei Tineretului Mureşean. Gala a reunit pe scenă concurenţi de la opt licee târgumureşene, cei 16 elevi participanţi fiind selectaţi în urma etapelor pe liceu. Evoluţia lor s-a constituit într-un spectacol – concurs care a inclus un concurs de talente, demonstraţii de dansuri şi obiceiuri din Germania, Ungaria, Spania, Spania, Italia, România, Franţa şi Irlanda pe o temă care are în acest a fost  “Europa”.

Sala arhiplină

Sala Mare a Palatului Culturii s-a dovedit neîncăpătoare pentru cei veniţi să susţină una din cele opt echipe. Pe Imnul Europei de Beethoven, echipele participante şi-au făcut apartiţia pe scenă, primul hop de trecut fiind proba de dans. A urmat un maraton al talentului artistic cu probe de dans, de inteligenţă, probe surpriză, atent supravegheate de un juriu, printre membrii numărându-se  Peti Andras, viceprimarul Târgu-Mureşului, Vincze Lorant, candidat UDMR la alegerile europarlamentare şi reprezentanţi ,,DeVilla Beatrix”.

“Unirea”, “Bolyai” şi Liceul Reformat printre câştigători

Concurenţii din cadrul galei au reprezentat cu cinste Liceul Teoretic “Bolyai Farkas”, Colegiul Naţional “Unirea”, Liceul Pedagogic “Mihai Eminescu”, Liceul “Electromureş”, Liceul Teologic Reformat, Grupul Şcolar “Traian Vuia”,  Liceul de Artă şi Liceul cu Program Sportiv “Szasz Adalbert”. În urma votului juriului, câştigătorii Galei Tineretului Mureşan au fost desemnaţi,   la fete Kakasi Kriszta de Colegiul Naţional “Unirea” (având ca ţară aleasă România, şi Gáspár Attila, Liceul Teologic Reformat care a reprezentat Marea Britanie. Premiul pentru cea mai populară echipă a revenit  Liceului Teoretic “Bolyai Farkas”, care a reprezentat Germania.

Câştigătorii au fost premiaţi de către sponsorii galei, la care se adaugă  ropotele de aplauze venite din partea publicului, concurenţii, alături de public consfinţind  un moment al bucuriei, al spiritului european  vineri seara la Sala Mare a Palatului Culturii.

Foto : Miruna Obraz

[zizigallery id=1130]

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE