Home / Social / Miting Vatra Românească în centrul Târgu-Mureşului

Notice: Trying to get property of non-object in /home/zideziro/public_html/wp-content/themes/sahifa v5.5.3/framework/parts/post-head.php on line 69

Miting Vatra Românească în centrul Târgu-Mureşului

Uniunea Vatra Românească  în colaborare cu Noua Dreaptă, Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita şi Mureş şi Asociaţia Românilor Alungaţi din Harghita şi Covasna va organiza miercuri, 19 martie, intre orele 16:00-19:00, la Târgu Mureş, în faţa statuii lui Avram Iancu  un miting  pentru a comemora evenimentele din 20 martie 1990 de la Tg Mureş. ”Consideră că a venit vremea să ne exprimăm ferm opinia. Asistăm zi de zi la scufundarea României în oceanul corupţiei şi neputinţei, intereselor perene ale unora sau altora – care se perindă pe la putere, împinşi de la spate de influenţe străine de România, în detrimentul cetăţeanului român. Ne propunem  să urnim România şi cerem tututror românilor  să susţină acţiunea iniţiată la Târgu Mureş”, au precizat reprezentanţii Uniunii Vatra Românească, filiala  Mureş.

Semnal de alarmă pentru  clasa politică

Potrivit preşedintelui Uniunii Vatra Românească, Florin Oproiescu, acţiuni similare vor avea loc în toată ţara, scopul fiind transmiterea unui mesaj către autorităţile statului pentru aplicarea  cu fermitate a legile, inclusiv împotriva acelora care vor dezmembrarea României. ”Acest miting nu este organizat împotriva cuiva anume, prin care dorim să cerem respectarea legilor româneşti în vigoare ca un semnal de alarmă pentru clasa politică românească actuală. Le reamintim acestora că limba română este cea oficială în România, că avem un singur drapel naţional, şi dorim o Românnie întreagă, nu una fărămiţată. Cerem politicienilor respectarea legii şi nu putem tolera faptul că prin şantaj se poate obţine ceva, ceea ce este inadmisibil. Guvernanţii, clasa politică trebuie să ţină cont şi de părerea noastră, a românilor, şi noi trăim în această zonă şi  vocea noastră trebuie băgată în seamă”, a precizat Florin Oproiescu, preşedintele Uniunii Vatra Românească.

Organizatorii mitingului roagă participanţii la mitingul de miercuri să aducă drapele naţionale şi mesaje inscripţionate, pentru a-şi face cunoscute preocupările şi soluţiile armonioase propuse.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Tânăr de 19 ani prins cu două infracțiuni la regimul rutier

Inspectoratul de Poliție Județean Mureș a transmis joi, 17 septembrie, prin intermediul unui buletin de …