Poliţia, în viziunea celor mici Social
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 226 Vizualizări

Poliţia, în viziunea celor mici

În seria manifestărilor organizate pentru marcarea Zilei Poliţiei Române, pe 25 martie, se înscrie şi concursul de desene destinat copiilor din clasele 0-IV şi organizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean, prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, pentru a afla cum văd şi percep cei mici apropierea de instituţie.

Două lucrări despre Poliţie

Nu este prima oară când Poliţia mureşeană organizează astfel de concursuri pentru copii pe diverse teme. Prin intermediul acestor lucrări, copiii pot reliefa felul în care văd şi percep Poliţia şi cum ar trebui să fie această instituţie pentru a se simţi în siguranţă. „Copiii pot să participe cu maximum două desene realizate pe format A3, de bloc mare de desen, în creion, acuarela sau tempera. Vor trebui să specifice pe verso numele, prenumele, şcoala şi clasa din care fac parte şi numărul de telefon la care pot fi contactaţi. Este foarte important ca în desene să se păstreze tematica concursului. Elevii vor trebui să realizeze desene despre cum văd ei apropierea faţă de instituţia noastră, despre cum percep ei lumea, astfel încât să se simtă în siguranţă”,  a menţionat insp. Andreea Pop, purtător de cuvânt al IPJ Mureş.

Mâine este ultima zi de înscriere la concurs, iar lucrările pot fi trimise prin poştă sau depuse personal la sediul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Mureş. Premierea câştigătorilor va avea loc luni, 24 martie. Pe lângă premii, lucrările cele mai apreciate vor fi expuse cu prilejul activităţilor festive organizate în Târgu-Mureş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE