Pas înainte pentru Autostrada Turda – Târgu-Mureş Business
  • admin
  • 0 comentarii
  • 116 Vizualizări

Pas înainte pentru Autostrada Turda – Târgu-Mureş

Conducerea Consiliului Judeţean Mureş şi reprezentanţi ai Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) au semnat joi, 20 martie, la Târgu-Mureş, acordul prealabil emiterii autorizaţiei de construire pentru Autostrada Turda – Târgu-Mureş. „Acest act este actul premergător emiterii autorizaţiei de construcţie a Autostrăzii care va fi cel mai mare şantier, în perioada 2014-2015, din judeţul Mureş. În judeţul Mureş vor intra peste 300 de milioane de euro. Paşii următori după acordul prealabil pentru autorizaţia de construire ce urmează să fie obţinuţi de CNADNR sunt avizele solicitate prin certificatul de urbanism şi emiterea autorizaţiei de construire de către Ministerul Transporturilor şi cred că tot în acest an, până în toamnă, să se finalizeze licitaţia de atribuire a lucrării pentru execuţie şi pornirea exproprierilor pe raza judeţului Mureş”, a declarat Ciprian Dobre.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • O autostradă pe care dl Dobre nu va circula prea curând. Nu-şi mai aduce aminte deloc de calea ferată Tg Mureş Sighişoara, cu care ne-a înnebunit înainte de alegerile în care dansul a ajuns preşedinte de CJ. Drumul spre Tarnaveni, o ruşiune, oare cand va fi ca cel dintre Sibiu si Mediaş?

  • O autostradă pe care dl Dobre nu va circula prea curând. Nu-şi mai aduce aminte deloc de calea ferată Tg Mureş Sighişoara, cu care ne-a înnebunit înainte de alegerile în care dansul a ajuns preşedinte de CJ. Drumul spre Tarnaveni, o ruşune, oare cand va fi ca cel dintre Sibiu si Mediaş_

  • Nu-i atat de recenta stirea, anca…Era prin toamna lui 2013 cand Ministerul Transporturilor anunta o prevedere expresa a UE prin care banii europeni necheltuiti in exercitiul 2007 – 2013 pot fi utilizati prioritar in 2014. Atunci se anunta prima data autostrada…Fara legatura cu udmr…

  • Ce interesant. Se anunta fix inainte de alegerile europarlamentare. Si vor incepe sa lucreze fix dupa alegerile prezidentiale.
    Hmmmm.

  • Interesant ca Cipri se lauda cu ceva ce nu a fost in stare cat PNL-ul era la guvernare si a trebuit sa apara UDMR care sa puna punctul pe i.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE