FOTO: Îmbrăţişări gratuite la Colegiul Silvic Gurghiu Recomandări zi de zi
  • admin
  • 0 comentarii
  • 299 Vizualizări

FOTO: Îmbrăţişări gratuite la Colegiul Silvic Gurghiu

În anul acesta, joi, 20 martie, s-a serbat Ziua Internațională a Fericirii şi la Colegiul Silvic Gurghiu, unde elevii claselor a X-a, pregătiţi psihic, dar şi fizic, cu pancarte, au oferit îmbrăţişări gratuite colegilor lor mai mari şi mai mici din cadrul liceului.
Scopul demersului a fost aducerea unui moment de surpriză şi fericire în sufletele celor prezenţi, elevi şi profesori deopotrivă. „Fericirea nu este un sentiment pe care să-l găsim doar între două reuşite”, a subliniat coordonatoarea proiectului, consilierul şcolar Laura Filip, ci  o emoţie pe care să o experimentăm cu multă voinţă în fiecare zi. Tot Laura Filip a adăugat faptul că ”suntem responsabili de a ne observa emoţiile şi a le controla zi de zi, iar o dispoziţie pozitivă este ceea ce trebuie în orice activitate, neuitand aici activitatea de învăţare pe care o desfăşoară elevii în compania cadrelor didactice.”
Elevii Colegiului Silvic Gurghiu au fost atenţionaţi prin afişe premergătoare în care se specifica faptul că vor fi surprinşi de Ziua Internațională a Fericirii, iar atmosfera a fost de invidiat, elevii au îmbrăţişat şi s-au lăsat îmbrăţişaţi, au zâmbit şi nu mă îndoiesc că au fost şi fericiţi.
În concluzie, Colegiul Silvic Gurghiu condus de directorul ing. Marcel Mîndru nu este doar un loc plăcut ochiului ci şi un loc în care fericirea îşi găseşte sălaş.

[zizigallery id=1138]

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE