Sunteţi mulţumiţi acum? Editorial
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 104 Vizualizări

Sunteţi mulţumiţi acum?

O zi mai puţin fastă pentru candidata la promovarea în Liga I de fotbal. După un start bun în 2014, când a învins în deplasare la lidera CS U Craiova şi a făcut o repriză secundă foarte bună cu „lanterna roşie” Minerul Motru, în care au înscris patru goluri, ASA n-a mai reuşit să înscrie în următoarele două partide.

A fost un gol, anulat eronat, după părerea celor care au văzut partida pe micul ecran, unde s-au dat reluări. Faptul că echipa a fost învinsă de FC Bihor, care are doar şanse teoretice de a ajunge în play-off nu mi s-a părut atât de trist pe cât cel al atitudinii aşa numiţilor suporteri prezenţi. Încă din prima repriză, mulţi au început să-i apostrofeze într-un limbaj pe care prefer să nu-l denumesc pe jucătorii echipei pe care pretind că o susţin. Sunt contestaţi ei sau tehnicienii aduşi pe bani mai mulţi sau mai puţini pentru a reprezenta echipa oraşului. Unul dintre cei mai înjuraţi a fost tocmai unul dintre cei locali, Sergiu Hanca. Adevărat, n-a reuşit un meci bun. Tânărul mureşean care va împlini peste câteva zile 22 de ani a evoluat în schimb încă din prima repriză sub stresul suplimentar oferit cu „generozitate” de aşa zişii suporteri.

Mulţi se uită la partidele din campionatele puternice, la jucători care au salarii cât întreg lotul ASA. Deseori nu au nici conaţionali în lot, dar apreciază efortul depus în teren, îi susţin şi încurajează până în ultimul minut. Îi aplaudă la final, chiar dacă echipa este uneori învinsă şi revin cu speranţe la următorul joc. Acest aspect are o importanţă capitală.

S-a solicitat demisia lui Sabău, s-a obţinut. Dacă echipa era încurajată şi reuşea să întoarcă din nou rezultatul toată lumea era mulţumită. Dacă cei contestaţi înscriau, deveneau eroi şi Neluţu Sabău era aclamat. Contribuţia unui public dintre cele mai „civilizate”, cum spunea „Moţul” deseori a fost resimţită din plin. Sunteţi mulţumiţi acum?

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE