Licitaţie – Anaf Târnăveni Mica publicitate
  • Publicitate
  • 0 comentarii
  • 665 Vizualizări

Licitaţie – Anaf Târnăveni

 DIRECŢIA REGIONALA A FINANŢELOR  PUBLICE BRASOV

  ADMINISTRAŢIA JUDETEANA A FINANŢELOR PUBLICE MURES

SERVICIUL FISCAL MUNICIPAL  TARNAVENI 

Anunţă  organizarea  de licitaţii publice , la sediul instituţiei  din  str. Republicii, nr. 30, în ziua de 08.04.2014, orele 12:00, pentru  vânzarea următoarelor  bunuri:                                                                                                       

  1. Reactor emailat , pret de pornire la licitatie: 3060 lei ,  Reactor emailat , pret de pornire la licitatie: 3264 lei, in scopul  recuperarii creantelor bugetare restante, proprietatea SC FITOFOL SRL  .
  2. Masina de cernut faina+snec transportor faina, pret de pornire la licitatie: 4950 lei, in scopul recuperarii creantelor bugetare restante, proprietatea SC MIRPAN EURO SRL.
  3. Autoturism Dacia Logan, pret de pornire la licitatie: 16850 lei, Remorca Brenderup 16, pret de pornire la licitatie: 7600 lei, in scopul recuperarii creantelor bugetare restante, proprietatea SC VIITORUL AGRICULTURII SRL.
  4. Masina automata de ambalat, tip Fargo Electronic, pret de pornire la licitatie: 21600 lei, in scopul recuperarii creantelor bugetare restante, proprietatea SC ITALIANFASHION GROUP SRL.

(PRETURILE DE PORNIRE LA LICITATIE NU  INCLUD TVA)

În conformitate cu prevederile art. 162, alin.(4), lit. i) , din O.G. nr.92 / 2003, republicată, privind Codul de procedură fiscală, invităm pe cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri să înştiinţeze despre aceasta organul de  executare,  înainte de    data  stabilita pentru vânzare.Totodata potrivit prevederilor art.162, alin.(4) lit.j) din actul normativ mai sus  amintit invităm  pe cei  interesaţi in cumpărarea bunurilor  să  se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop şi  potrivit art.162,  alin.(7) din actul normativ mai sus amintit, să prezinte  cu cel putin o zi inainte de data licitatiei urmatoarele documente  : oferta de cumpărare;  dovada depunerii  taxei de participare la licitaţie  reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei care se depune  ,la Trezoreria Târnăveni – beneficiar  A.J.F.P. MURES , cod fiscal beneficiar 4322637- cont  IBAN RO 84TREZ 479 5067 XXX 001785 sau o scrisoare de garanţie bancară reprezentând 10 % din preţul de pornire a licitaţiei ;  împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant; pentru persoanele juridice de naţionalitate romană,copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului; pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română; pentru persoanele fizice române, copie de  pe actul de identitate; dovada emisă de creditorii fiscali că nu au obligaţii fiscale restante, urmând să se prezinte la data stabilită pentru vânzare şi la locul fixat in acest scop.

Anunţul privind vânzarea bunurilor societaţiIor: SC FITOFOL SRL,  SC MIRPAN EURO SRL , SC VIITORUL AGRICULTURII SRL si  SC ITALIANFASHION GROUP SRL  va fi afişat  în data de: 25.03.2014 la sediul Serviciului Fiscal Municipal  Târnăveni, la sediul Primariei Tarnaveni, la sediul Primăriei Suplac, la sediul Primăriei  Bahnea, la sediul societaţIlor debitoare şi pe pagina de internet a Ministerului  Finanţelor Publice.

Pentru informaţii suplimentare, vă puteţi adresa la sediul nostru sau la telefon numarul 0265 /443212, Biroul de colectare si executare silita persoane fizice şi juridice .

   

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE