Home / FC Municipal / Adrian Falub, noul antrenor al ASA

Adrian Falub, noul antrenor al ASA

Distribuie

Fostul antrenor al divizionarei secunde de fotbal FC Municipal Târgu-Mureş, Adrian Falub, cel cu care promova echipa mureşeană în Liga I în urmă cu patru ani, Adrian Falub a revenit la cârma echipei, sub numele de ASA în prezent. Falub a preluat echipa cu şase etape înaintea încheierii ediţiei 2009-2010 de la Cosmin Bodea şi s-a aflat pe banca tehnică alte şase etape în prima divizie. În urmă cu aproape patru ani, după aproape doi ani petrecuţi la echipă, Cosmin Bodea a fost demis când echipa se afla pe locul 4, cu şanse mari de promovare, după un 0-2 la CS Mioveni. Din etapa a XXVIII-a, mureşenii au obţinut victorii pe linie, cu două partide câştigate la „masa verde”, echipele din Petroşani şi Turnu Severin fiind retrase şi cinci pe teren. Echipa a promovat de pe prima poziţie

Înlocuit de Sabău şi înlocuitorul acestuia

După 20 de ani, Târgu-Mureşul avea din nou echipă pe prima scenă. Programul de debut a fost unul dificil, cu multe adversare dintre cele care aspirau la locuri fruntaşe, iar rezultatele contradictorii. După un start cu stângul, 0-1 pe teren propriu cu FC Braşov, a urmat un 1-1 la Vaslui cu vicecampioana şi 1-0 pe teren propriu cu marea surpriză, „meteoritul” Unirea Urziceni. Au urmat însă trei înfrângeri consecutive (0-1 la Oţelul Galaţi, 2-6 cu Dinamo şi 1-3 la Gloria Bistriţa) şi Adrian Falub a fost demis. Amiabil, cu acordul celor două părţi. În locul său a venit cel care i-a cedat acum locul, Ioan Ovidiu Sabău, aflat la al treilea mandat pe banca echipei mureşene. De specificat faptul că a doua plecare a sa nu s-a datorat nemulţumirii conducerii pentru rezultatele obţinute de echipă, deoarece „Moţul” a ajuns la Rapid, una dintre cele care luptau la titlu în acea perioadă şi acum se luptă să revină în Liga I.

Schimbarea făcută din mers se petrece într-un moment delicat, cu două zile înaintea unei deplasări dificile, la una dintre candidatele la promovare, CSM Râmnicu Vâlcea. Mai sunt patru etape, alte 10 în play off şi poziţia echipei este oarecum asemănătoare cu cea din urmă cu patru ani, loc de play off, clasament în care sunt încă lideri şi un lot considerat superior valoric.  Rămâne de confirmat. Noul antrenor a preluat din mers echipa şi a făcut deplasarea la Râmnicu Vâlcea. „Încă nu am semnat un contract, dar mi-am asumat acest risc. Ştie toată lumea ce lot avem şi sperăm ca împreună să nu dezamăgim, să readucem lumea la stadion, aşa cum a fost şi în anii trecuţi, când tribunele erau pline. Multe nu sunt deocamdată de spus, încercăm să dovedim prin rezultate”, au fost cuvintele lui Adi Falub.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.