Share

Home / Business / De vorbă cu antreprenorii la Business Networking Event

De vorbă cu antreprenorii la Business Networking Event

Junior Chamber International (JCI), filiala Târgu-Mureş, organizează miercuri, 2 aprilie, de la ora 18.00, Business Networking Event & Society Games, un eveniment dedicat antreprenorilor, managerilor, freelancerilor şi tinerilor profesionişti care doresc să îşi dezvolte reţeaua de contacte. Aflat la a doua ediţie, acesta îşi propune să vină în sprijinul dezvoltării mediului de afaceri mureşean.

„Networkingul înseamnă marketing”

Antreprenori şi profesionişti dintr-o gamă variată de domenii vor participa şi vor răspunde la întrebările celor prezenţi. Nu vor lipsi nici sesiunile de comunicare, pentru că networkingul înseamnă marketing. Preţul unui bilet este de 30 lei, iar înscrierea se face numai pe bază de formular. „Networkingul înseamnă marketing. Aplică principiile marketingul în privinţa ta, în privinţa unicităţii tale, în privinţa a ceea ce susţii. Aşa spunea Christine Comaford-Lynch. Dacă aţi ratat prima ediţie de BNE, organizată de JCI Târgu-Mureş în data de 19 aprilie 2013, vă spunem acum despre ce e vorba. Business Networking Event reuneşte profesionişti şi antreprenori dintr-o gamă variată de domenii şi expertize cu scopul de a identifica noi oportunităţi de business şi de a-şi extinde reţeaua de contacte profesionale. Dacă veţi participa, vă veţi extinde reţeaua de contacte profesionale, veţi atrage noi clienţi pentru afacerea voastră şi veţi dezvolta relaţii durabile de business, poate chiar personale. Veţi avea ocazia să conversaţi cu un partener, timp de cinci minute, după care veţi schimba partenerul, prin rotaţie. Se subînţelege că acest tip de eveniment impune o maximă concizie şi o carte de vizită reprezentativă. La finalul sesiunii de BNE, toţi participanţii vor avea ocazia sa răspundă provocării de a încerca o serie de jocuri de societate, puse la dispoziţie de partenerul nostru Le&Le games. Preţul unui bilet este de 30 de lei, iar înscrierea se face doar pe bază de formular”, au transmis organizatorii evenimentului.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Material lemnos confiscat de poliţiştii de la Combaterea Delictelor Silvice

Poliţişti ai Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor  Silvice, împreună cu …

Share
Share