Incident la Aeroportul "Transilvania" Administratie
  • admin
  • 0 comentarii
  • 71 Vizualizări

Incident la Aeroportul "Transilvania"

Un avion al companiei low-cost Wizz Air care trebuia să plece miercuri, 26 martie, de la Târgu-Mureş către Londra, a fost înlocuit după ce angajaţii Aeroportului Internaţional „Transilvania” l-au acroşat cu o scară, informeză Agerpres. Conducerea Aeroportului Internaţional „Transilvania” Târgu-Mureş a comunicat că incidentul a fost unul minor, că s-a produs la sol, în timpul operaţiunilor specifice deservirii aeronavelor, iar în momentul respectiv în avion nu se afla niciun pasager. „Menţionăm că, la momentul producerii incidentului, în aeronava Wizz Air nu se afla niciun pasager sau personal de zbor. O altă aeronavă a aceleiaşi companii a preluat pasagerii pentru zborul de Londra, cursa efectuându-se în deplină siguranţă. În acest moment, în vederea stabilirii cauzelor care au dus la producerea incidentului, la nivelul Aeroportului Internaţional „Transilvania” Târgu-Mureş se află în derulare o anchetă internă, urmând să vă ţinem la curent cu rezultatele acesteia, în momentul finalizării procedurilor specifice”, a precizat conducerea Aeroportului, citată de Agerpres.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Asa cum spuneam Carvalho afirma colaborarea deosebita cu conducerea aeroportului.Este si normal intrucat Vasilescu reprezentantul Wizzair pe Romania este astazi presedintele consiliului de adminitratie al aeroportului si acorda taxa de aterizare pentru acestia la numai 0,87 euro/tona pe cand Clujul ia 8,o euro/tona.Diferenta la TGM este acoperita cu bani de la Consiuliul Judetean Mures spre nemultumirea clujenilor.Buna afacere dar pentru cine?

  • Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz spune vorbim de un incident minor, care nu a afectat siguranța pasagerilor, aceasta fiind principala noastră preocupare” citat ziarul punctul. Deci domnul Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz vorbește de un incident minor nu de ,,minore,, .

  • Nu stiu cine este cu cine dar ca pasager pe aeroportul transilvania astazi este riscant sa calatoresti ca nu se stie care alt Dorel face o alta boacana si mai mare iar cei care trebuie sa raspunda dispar in ceata. ca asa-s gainariile care unii le numesc politica.

  • Cand conducerea iresponsabila a aeroportului spune in comunicatul de presa ca sunt pagube minore probabil se gandesc la fetitele “minore”de pe centrura TGMures care pentru 20 euro “lucreaza”meserias pe oricine.In schimb la aeroport paguba este de 75.000euro pentru repararea aeronavei,300.000 euro inutilizarea aeronavei,86.000 rerutarea altei aeronave sa preia pasagerii si 60.000euro despagubirea pasagerilor pentru intarziere.Daca cei peste 500.000 euro sunt minori sa-i plateasca conducerea aeroportului din buzunarul propriu ca si asa incidentul s-a produs datorita managementului defectuos pe care-l practica.Dar ce-i mai important este semnalul de alarma ca la aeroport se vor produce accidente mult mai grave intrucat exista impusa o conducere care nu stie meserie.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE