Jurnal de astre 1 Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 62 Vizualizări

Jurnal de astre 1

*Nativii din zodia Berbec este momentul sa se concentreze asupra treburilor casnice, chiar daca ar prefera o iesire cu prietenii. Intuitia ii va ajuta sa rezolve probleme dificile, dar este bine sa tina cont si de sfaturile partenerului de viata.
*Taur
Sunteti intr-o forma intelectuala excelenta. Relatiile cu cei din jur sunt foarte bune. Sunteti dispus sa le ascultati problemele si sa le dati sfaturi.
*Gemeni
Puteti sa incepeti o afacere sau sa va faceti planuri cu privire la o investitie pe termen lung. Prietenii si partenerul de viata va sustin.
*Rac
Dimineata, persoana iubita va admira pentru ideile dumneavoastra originale. Aveti un randament foarte bun si puteti sa terminati tot ce ati inceput. S-ar putea sa intampinati mici probleme financiare.
*Leu
Zi buna pentru a incepe activitati noi, mai ales in casa. Capacitatea de comunicare este excelenta si va ajuta sa legati cu usurinta noi prieteni.
*Fecioară
S-ar putea ca dificultatile din relatiile parteneriale sa va afecteze randamentul intelectual. Daca reusiti sa va concentrati, aveti ocazia sa obtineti mici castiguri financiare.
Horoscop oferit de www.eastrolog.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE