Jurnal de astre 2 Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 54 Vizualizări

Jurnal de astre 2

Balanţă
Zi favorabila schimbarilor importante. Aveti sansa sa va afirmati pe plan social. De asemenea, sunt favorizate studiile si calatoriile.
*Scorpion
Aveti un simt practic la inaltime si puteti sa demarati o afacere profitabila. S-ar putea ca un prieten sa va propuna o colaborare pe termen lung. Nu va grabiti sa luati hotarari!
*Săgetător
Este o zi favorabila realizarilor deosebite pe plan social si financiar. S-ar putea ivi ocazia sa plecati intr-o calatorie. Nu refuzati, pentru ca poate fi benefica pe plan profesional.
*Capricorn
Parcurgeti o perioada favorabila din toate punctele de vedere si va simtiti in forma. Aveti ocazia sa obtineti castiguri financiare nesperate si sa va afirmati in societate.
*Vărsător
Aveti ocazia sa rezolvati probleme ce tin de viata particulara. Este o zi buna pentru discutii cu prietenii si familia. Aveti grija sa nu deveniti pisalog!
*Peşti
Dimineata puteti rezolva problemele financiare de care nu ati avut timp in cursul saptamanii. Dupa-amiaza s-ar putea sa vi se propuna colaborarea intr-o afacere profitabila.

Horoscop oferit de www.eastrolog.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE