Loredana, concert „Magic” la Palatul Culturii Cultură
  • admin
  • 0 comentarii
  • 66 Vizualizări

Loredana, concert „Magic” la Palatul Culturii

Sala Mare a Palatului Culturii din Târgu-Mureş va găzdui marţi, 1 aprilie, de la ora 19.30, concertul „Magic” susţinut de îndrăgita solistă Loredana, desemnată recent „Artistul Anului 2013” în cadrul Premiilor Radio România.

Loredana a stabilit noi standarde în showbiz-ul românesc, după ce în toamnă, la Sala Palatului, a susținut concertele „Magic”, super producții de talie internațională, decretate „cele mai bune ale unui artist român”. În această primăvară, Loredana a început turneul național Magic, probabil cel mai complex turneu al unui artist român. Super show-ul Magic este o producție de talie internaționala, așa cum niciun artist român nu a mai prezentat până acum în sălile din România. Loredana este, fără niciun dubiu, Diva absolută a României. Artista strălucește și fascinează publicul pe parcursul unui show cu adevărat magic, care își lasă puternic amprenta asupra spectatorilor.

Primele concerte din Turneul Magic au impresionat puternic publicul. Presa locală a titrat: „Loredana a șocat publicul la concertul din Ploiești”; „Show incendiar la malul mării”; „Prin fiecare por Loredana respiră muzică, veselie, dragoste pentru ceea ce face, respect pentru public şi asta s-a văzut şi la Suceava”; „Loredana i-a cucerit pe botoşăneni”. Spectatorii au bisat minute în șir, aplaudând-o în picioare pe Loredana pentru seara magică pe care le-a oferit-o. Show-ul de două ore reprezintă o incursiune în cariera muzicală a unei artiste care acoperă toate genurile muzicale. Fiecare piesă din concert are propria poveste, coregrafie, impresionante efecte tehnice, numere de magie, costume diverse, dar mai ales o prestație live ireproșabilă.

Biletele se găsesc online pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, bilet.ro.

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE