FOTO: Preşcolarii, cei mai buni povestitori Invatamant
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 855 Vizualizări

FOTO: Preşcolarii, cei mai buni povestitori

Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 15 din Târgu-Mureş a găzduit luni, 31 martie, concursul „Cel mai bun povestitor”, în cadrul căruia preşcolari de la patru grădiniţe din oraş s-au transformat în povestitori şi au dat viaţă personajelor din poveşti. Expresivi, curajoşi şi foarte bine pregătiţi, cei mici i-au dus pe cei prezenţi într-o lume de basm. La final, au fost premiaţi cu diplome, cărţi şi foarte multe aplauze.

Premii pentru preşcolari

Premiul III a fost obţinut de către preşcolarii Andrei Moldovan, Mihai Cioltan şi Ariana Vlas, de la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 16, cu povestea „Noapte bună, Cristinel!”, îndrumaţi de către educatoarea Liliana Lircă; de asemenea, tot premiul III a fost obţinut de către Bianca Păcurar, de la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 15, cu povestea „Degeţica”, îndrumată de către educatoarea Cristina Naşca. Premiul al doilea a fost obţinut de către preşcolarii Daria Maria Creţu, de la Grădiniţa „Rază de Soare”, cu povestea „Turtiţa”, îndrumată de către educatoarea Alexandrina Moldovan şi Alexandru Iosof, de la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 15, cu povestea „Prâslea cel Voinic şi merele de aur”, îndrumat de către educatoarea Sandra Pilcă. Premiul I l-a obţinut Eric Fekete, de la Grădiniţa „Ştefania”, cu povestea „Amintiri din copilărie”, îndrumat de către educatoarea Anisia Gheresim. „Este vorba despre un concurs care se numeşte „Cel mai bun povestitor”. E deja o tradiţie pentru Grădiniţa Nr.15 să organizeze acest concurs. S-au înscris trei grădiniţe: Grădiniţa cu Program Prelungit Nr.15, Grădiniţa cu Program Prelungit Nr.16, Grădiniţa „Rază de Soare” şi Grădiniţa „Ştefania”. Copiii au povestit diverse poveşti mai cunoscute şi mai puţin cunoscute. Publicul a fost foarte încântat. Cei cu talent artistic au fost foarte aplaudaţi. Concursul a fost anunţat acum aproximativ o lună, iar copiii s-au pregătit atât cu doamnele educatoare, cât şi cu părinţii, care s-au implicat foarte mult şi pe această cale le mulţumesc. Ne-au ajutat şi cu decorul şi cu costumele. În plus, au venit la concurs să-şi susţină copiii şi ne bucurăm foarte mult că ne-au fost alături”, a precizat Diana Maria Comşa, coordonatoarea Grădiniţei cu Program Prelungit Nr. 15.

„M-aţi dus într-o lume de basm”

Actorul Iulian Praja, care a fost şi membru al juriului, le-a transmis celor mici felicitări, fiind foarte încântat de felul în care s-au descurcat. Acesta i-a îndrumat să continue să înveţe, pentru că sunt foarte talentaţi. „Este o mare bucurie să fiu alături de voi astăzi. Am fost încântat să asist la poveştile spuse de către voi. Sunteţi minunaţi, sunteţi foarte talentaţi, iar eu vă doresc succes şi vă rog să nu vă opriţi aici, să învăţaţi în continuare, pentru că a fost foarte frumos ceea ce aţi făcut. Mi-au plăcut costumele, povestirile şi mi-a plăcut cum le-aţi dat voi viaţă personajelor. M-aţi dus pentru o oră într-o lume de poveste, o lume de basm şi vă mulţumesc pentru asta”, a transmis actorul Iulian Praja.

 

Foto: Miruna OBRAZ

[zizigallery id=1154]

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE