„Guvernanţii păcălici”, ironizaţi de Marius Paşcan Politic
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 103 Vizualizări

„Guvernanţii păcălici”, ironizaţi de Marius Paşcan

Senatorul PDL Marius Paşcan a susţinut marţi, 1 aprilie, declaraţia politică „Păcăliţi de guvernanţi păcălici”, în care ironizează programul de guvernare al actualei puteri.

„Avem zi de zi o guvernare a păcălelilor”

Marius Paşcan a făcut o trecere în revistă a scumpirilor care au intrat în vigoare din 1 aprilie, subliniind că responsabilul principal pentru acestea este „Guvernarea păcălelilor şi a păcălicilor”. „Din nefericire pentru noi toți, avem zi de zi o guvernare a păcălelilor și a păcălicilor. Din păcate, nu e nicio păcăleală, după 35 de noi dări și biruri puse pe capul contribuabililor, care culminează cu incredibila ,,taxă pe stâlp” – marca guvernelor Ponta, de astăzi intră în vigoare supraaccizarea cu 7 eurocenți a prețului la carburanți. Fiecare litru de benzină şi motorină este mai scump cu 41 de bani. Practic, prețurile la pompă depășesc nivelul de 6 lei pe litru, iar scumpirea carburanților va aduce prețuri mai mari şi în magazine, din cauza cheltuielilor cu transportul. Prima zi a lunii aprilie aduce şi facturi la gaze cu 2% mai mari pentru populație. Nu este singura creștere de tarife din acest an. Urmează o majorare de 3%, de la 1 iulie, a prețului gazelor şi încă una de la 1 octombrie. O veste proastă şi pentru fumători: pachetul de țigări se va scumpi cu până la 50 de bani, odată cu majorarea accizei totale încasate de stat”, a precizat Marius Paşcan.

„Investițiile publice sunt diminuate și ineficiente”

Totodată, senatorul democrat-liberal a trecut în revistă şi alte „păcăleli” ale Guvernului. „Sub pulpana alianței puterii politice este ocrotită clientela de partid, este apărată ostentativ și mafiot de justiție. Statul se confruntă cu o explozie a evaziunii fiscale. Investițiile publice sunt diminuate și ineficiente, cât timp se adresează cu dedicație clientelei politice de partid. În acest timp, sporesc cheltuielile cu personalul bugetar și sunt sufocate politic companiile de stat. Promisele, mult clamatele măsuri reformatoare lipsesc cu desăvârșire. E 1 aprilie, să ne păcălim, pardon, să ne păcăliți cu spor și degeaba în continuare, guvernanți păcălici!”, a menţionat Marius Paşcan.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE