FOTO: Loredana, culoare şi emoţie într-un show „Magic” Monden
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 100 Vizualizări

FOTO: Loredana, culoare şi emoţie într-un show „Magic”

Explozie de culoare, lumini şi  efecte speciale. Emoţie, costume, un impresionant show live, invitaţi speciali şi o atmosferă magică. După 26 de ani de la ultimul concert susţinut în „oraşul florilor”, Loredana a revenit la Târgu-Mureş marţi, 1 aprilie, în cadrul turneului naţional „Magic”, cu o producţie grandioasă încărcată de magie. „Faptul că suntem aici, împreună, este magic. Fiecare clipă este preţioasă, niciuna nu este mai puţin importantă decât alta”, a transmis artista la începutul show-ului.

Pe scena Palatului Culturii după 26 de ani

Loredana a încântat publicul mureşean cu cele mai cunoscute hit-uri, piese mai noi, mai vechi, toate cântate din suflet. Artista s-a arătat entuziasmată şi în acelaşi emoţionată că se află din nou pe scena Palatului Culturii după 26 de ani de la ultimul spectacol. „În sfârşit la voi, pe această scenă magică, la Palatul Culturii. Sunt 26 de ani de când n-am mai cântat aici şi vă mulţumesc foarte mult că m-aţi primit din nou în sufletele voastre cu multă dragoste. Eram aici înainte de Revoluţie, în această minunată sală. Pentru mine, viaţa este muzică. Cu siguranţă am învăţat multe lucruri de atunci şi s-au petrecut atât de multe. Cu toţii suntem mai buni, cred, şi pentru mine a fost extrem de emoţionant să revin în acest Palat absolut superb şi să le cânt mureşenilor din tot sufletul. Am avut lacrimi în ochi pentru m-am cumva ca într-un arc peste timp, momentul în care eram practic o puştoaică, o adolescentă şi mi-am dat seama că toţi anii aceştia nu au trecut degeaba şi că am rămas în sufletele lor şi acesta este cel mai frumos dar, e magic”, a spus Loredana.

„Energia vine din plăcerea cu care cânt” Energică şi cu aceeaşi strălucire incomparabilă, Loredana a spus că toată această energie pozitivă vine din plăcerea cu care cântă, din dragostea pentru fani. Spectacolul de marţi, o incursiune muzicală de două ore, a însemnat şi momente de magie, costume inedite, invitaţi speciali, printre care s-a numărat şi Marius Marin, concurentul de la „Vocea României”. Artista a cântat melodii şi din repertoriul Mariei Tănase, un izvor de inspiraţie pentru ea. „Energia vine din plăcerea cu care cânt. Îmi place să bucur oamenii şi cred că atunci când faci în fiecare seară asta, pentru că nu avem pauză, am venit de la o distanţă destul de mare, am străbătut munţii să venim la Târgu-Mureş, tocmai de la Piteşti, e un tur de forţă, un maraton, o provocare pentru mine şi cred că asta mă face mai puternică, faptul că ştiu că pot să fiu proaspătă, să fiu alături de oameni, să le transmit energie, iar acest lucru îmi dă la rându-mi energie. La Târgu-Mureş am avut al unsprezecelea concert din turneu, mâine (n.r. – 2 aprilie) suntem la Cluj-Napoca, poimâine suntem la Oradea, apoi Timişoara, Deva. Pauză vom avea o sigură zi, înainte de Timişoara şi încă o zi înainte de Chişinău”, a transmis artista. Loredana le-a mulţumit mureşenilor pentru primirea magică şi Primăriei Târgu-Mureş pentru susţinerea şi promovarea spectacolului. Turneul naţional al artistei se încheie în 6 aprilie şi a cuprins 15 mari oraşe. „Un show de excepţie”

Fanii Loredanei au venit să-şi vadă artista preferată şi au spus că show-ul a fost unul de excepţie. „Ne-a plăcut foarte mult şi m-am bucurat când am auzit că şi Târgu-Mureşul este inclus în turneul naţional al artistei. A cântat absolut minunat şi a făcut un show de excepţie. Mă întreb de unde are atâta energie, pentru că era cântă zilnic şi nu mai are nici 20 de ani. Este o artistă adevărată şi trebuie să ne mândrim cu ea. Am fost profund emoţionată s-o văd la un moment dat cu lacrimi în ochi. Acest lucru a însemnat că îi suntem dragi şi s-a bucurat să ne cânte din nou”, a transmis o fană.

Foto: Miruna OBRAZ

[zizigallery id=1157]

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE