Home / Eveniment / “Vis de primăvară” însufleţit de dansatorii reghineni

“Vis de primăvară” însufleţit de dansatorii reghineni

Distribuie

Trupa de balet şi dans contemporan “Time 4 Arts by Ioana” din cadrul Şcolii Gimnaziale Mirona din Reghin, condusă de coregraful Ioana Ispas va fi prezentă la Timişoara, pe 5 aprilie, cu ocazia spectacolului de balet intitulat “Vis de primăvară” găzduit de Teatrul pentru copii şi tineret “Merlin”.

Regia, coregrafia şi scenografia spectacolului poartă semnătura Ioanei Ispas, moderatorul spectacolului fiind Mădălina Toderaş, master actorie la UAT, alături de Antonia Popa, care este asistenta Ioanei Ispas la regia spectacolului. “Vom celebra primăvara într-un recital de balet protagonişti fiind  tinerele dansatoare din Reghin unde zâna primăverii se va întâlni cu fluturaşi, rândunici şi vestitorii primăverii şi nelipsitele flori multicolore. Muzica specatcolului a fost special aleasă, care va cuprinde atât repertorioul clasic cât şi cel contemporan”, a declarat Ioana Ispas, regizorul spectacolului.

Dezvoltarea simţului estetic

Cele 11 tinere dansatoare din Reghin care vor da viaţă “Visului de primăvară” de la Timişoara sunt Alesia Valter, Cristiana Bândilă, Dariana Fărcaş, Daria Borşa, Mara Frandeş, Sara Lircă, Daniela Dan, Alexandra Bruzlea, Alexandra Stoica, Andrada Macavei, Denisa Mărcuş, şi Natalia Souca. “Prezenţa la astfel de evenimete este foarte importantă pentru aceste tinere dansatoare, în special în ce priveşte dezvoltarea simţului estetic. De asemenea, le ajută la dezvoltarea unui comportament adecvat în sălile de spectacol precum şi ambiţionarea lor de a veni la antrenamente şi a munci pentru a fi apreciate şi aplaudate, ele la rândul lor sunt nişte mici artiste. După acest eveniment de la Timişoara ne pregătim de Campionatul Naţional la secţiunea Show Balet care va avea loc la Oradea, după care urmează pregătirile pentru competiţiile internaţionale. Vom avea apoi o mică vacanţă, dar ne vom bucura de fiecare întâlnire la antrenamente şi vom munci pentru ca ceilalţi să ne calce pe urme, să fim un exemplu  frumos pentru toată lumea. Şcoala Gimnazială Mirona prin această grupă de balet “Time 4 Arts by Ioana” se bucură în fiecare an de spectacole şi competiţii în întreaga lume de unde se întoarce cu rezultate deosebite care fac cinste nu doar şcolii cât şi Reghinului şi judeţului Mureş”, a precizat Ioana Ispas.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Bilanțul final al proiectului „Din grijă pentru tine”. Dr. Simona Gurzu: “Doar 30% din cei consultați au fost declarați sănătoși fizic”

Distribuie În intervalul 10-12 martie s-a derulat, la Târgu Mureș, proiectul „Din grijă pentru tine”, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.