Scrisoare de recunoştinţă pentru Spitalul Clinic de Urgenţă Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 1021 Vizualizări

Scrisoare de recunoştinţă pentru Spitalul Clinic de Urgenţă

Mircea Bodnari, un locuitor din Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna, a trimis redacţiei cotidianului „Zi de Zi” o scurtă scrisoare de recunoştinţă în care îşi exprimă mulţumirea şi stima faţă de cadrele medicale ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş. După o intervenţie chirurgicală complicată efectuată cu succes la Clinica de Chirurgie Generală I, pacientul a mărturisit că nu poate să uite prea curând grija, dăruirea şi profesionalismul medicilor, spunând despre spital că este „o unitate de elită a sistemului de sănătate din ţara noastră”, recomandându-l tuturor celor aflaţi în suferinţă.

„O mână de profesionişti adevăraţi se străduiesc să salveze vieţi”

„M-am gândit să scriu despre nişte oameni deosebiţi, într-o seară târzie a sfârşitului de februarie 2014, într-un salon al secţiei de Chirurgie Generală 1 a Spitalului de Urgenţă Târgu-Mureş. Am ajuns aici pentru a fi supus la o operaţie destul de complicată, pentru care mi-a fost recomandat un medic de la această unitate medicală. Acum, când întreaga mass-media este inundată, din păcate, cu exemple de malpraxis, de mizeria şi lipsurile din spitalele din România, când  peste 14.000 de doctori şi de cadre medicale au părăsit ţara pentru un trai mai bun şi pentru condiţii mai bune de muncă în străinătate, la Târgu-Mureş a rămas o mână de profesionişti adevăraţi care se străduiesc – şi reuşesc – să salveze vieţi şi să însănătoşească oameni. Adevăraţi eroi, doctorii chirurgi, împreună cu anesteziştii şi alte cadre medicale de aici, fac eforturi deosebite în lupta dusă împotriva bolilor sau a accidentelor. Astfel, în perioada cât am fost internat au efectuat – într-o singură zi – peste 30 de operaţii. Şi acest exemplu nu cred că a fost o excepţie. Seara, doctorii, epuizaţi fizic şi psihic, veneau în salon şi nu uitau să spună câte o vorbă bună fiecărui pacient, să explice în ce a constat intervenţia, să facă recomandări, să încurajeze. Iar a doua zi o luau de la capăt. Pacienţii erau din toate colţurile ţării, unii veniţi chiar de la distanţe de 500 – 600 kilometri; erau din toată Transilvania, erau de la Suceava, Bucureşti, Râmnicu-Vâlcea, Drobeta-Turnu Severin. La simpla întrebare ,,de ce aţi venit în acest spital?” toţi spuneau că au încredere în specialiştii de aici şi în dotările Spitalului. O cunoştinţă de a mea, cu care am vorbit în această perioadă,  mi-a spus că atunci când trebuie să apeleze la medici, cunoscuţii ei pleacă – dacă au posibilitatea – la Viena, sau la acest spital din Târgu-Mureş. Asistentele, infirmierele, tot personalul din această unitate medicală a fost, zi şi noapte, la dispoziţia noastră a bolnavilor, dovedind multă răbdare şi solicitudine. Recunoştinţa mea deosebită se îndreaptă către domnul doctor chirurg Molnar Călin care, cu un înalt profesionalism şi dăruire, a făcut tot posibilul să rezolve problema mea medicală. Dumnealui, şi tuturor celor care lucrează în această unitate medicală, le doresc numai bine şi multe reuşite în activitatea pe care o desfăşoară. Aceste fiind zise, consider că Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş este o unitate de elită a sistemului de sănătate din ţara noastră şi îl voi recomanda tuturor celor aflaţi în suferinţă”, a transmis Mircea Bodnari.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Intr-adevar o echipa minunata, si eu am fost operat de Domnul dr. Calin Molnar si chiar este un om foarte bun si se daruieste pasiunii sale in totalitate. Au reusit sa imi castige intreg respectful tot personalul de la chirurgie I cat si sectia de pediatrie, niste oameni minunati care isi slujesc tara.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE