Home / Cultură / Scoţienii la un nou moment de improvizaţie la UAT

Scoţienii la un nou moment de improvizaţie la UAT

Distribuie

În perioada 31 martie – 6 aprilie 2014, Universitatea de Arte din Târgu-Mureș este gazda Edinburgh’s College, respectiv a profesorului Scott Johnston și a celor 21 studenți cu care acesta a venit la Universitatea de Arte din Târgu-Mureș în cadrul celei de-a şasea ediții a proiectului “IMPRO-SCOTT- VISITING TEAM”.

“IMPRO-SCOTT- VISITING TEAM” implică, în desfășurarea sa, pe lângă cei 21 studenți scoțieni (visiting team), studenții Universității de Arte din Târgu-Mureș, atât de la Facultatea de Arte în Limba Română (specializarea arta actorului anul I și anul II – nivel licență, specializarea teatrologie – nivel licenţă, anul II), cât și de la Facultatea de Arte în Limba Maghiară (specializarea arta actorului anul I şi II – nivel licență şi specializarea teatrologie – nivel licență, anul I şi II).

În aceste zile au loc ateliere susținute de Scott Johnston – un atelier Augusto Boal și de improvizație și Ada Milea – un atelier muzical. Sâmbătă, 5 aprilie 2014, ora 14.00, la Teatrul Studio 2.1. (Str. Frunzei, nr. 9)  vor putea fi vizionate rezultatele acestei săptămâni de schimb cultural.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

INTERVIU – Patru elevi de la „Papiu”, calificați la Etapa Națională a Olimpiadei de Matematică. „Matematica este regina tuturor științelor”

Distribuie Performanță demnă de admirație și aplauze pentru patru elevi ai Colegiului Național „Alexandru Papiu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.