Share

Home / Cultură / Expoziţie în Turnul Fierarilor

Expoziţie în Turnul Fierarilor

Galeria de Artă Contemporană Turnul Fierarilor din Sighişoara va găzdui luni, 7 aprilie, de la ora 10.00, vernisajul unei expoziţii – concurs organizată în cadrul programului „Şcoala altfel” de Asociaţia Green Entertainment, Asociaţia Artiştilor Plastici Alma Mater Castrum Sex și Primăria Sighişoara. Potrivit organizatorilor, în urma acordurilor cu școli și licee au fost inițiate activitățile de training, respectiv work-shopurile în metoda Teatrului Forum și de artă-vizual plastică. La secținea de artă-vizual plastică participă: Liceul Teoretic “Joseph Haltrich“, Colegiul Național “Mircea Eliade“, Gimnaziul de Stat “Zaharia Boiu“, Gimnaziul de Stat “Victor Jinga“, Gimnaziul de Stat “Octavian Goga“, Gimnaziul de Stat “Miron Neagu“ şi Gimnaziul de Stat “Nicolae Iorga“.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Internet wireless gratuit, în curând în trei locaţii din Sighişoara

Primarul municipiului Sighișoara, Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, va participa joi, 14 iunie, la Adunarea Digitală 2019 (DA …

Share
Share