Home / Social / Info Kids, seminar despre comunicarea relaţională cu copiii

Notice: Trying to get property of non-object in /home/zideziro/public_html/wp-content/themes/sahifa v5.5.3/framework/parts/post-head.php on line 69

Info Kids, seminar despre comunicarea relaţională cu copiii

Info Kids, cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş, organizează joi, 24 aprilie, conferinţa „Comunică eficient cu copiii la orice vârstă”, un eveniment care va aborda aspecte legate de comunicarea relaţională cu copiii, diferenţierea mesajelor copiilor şi registrele în care aceştia vorbesc, ascultarea nevoilor şi dorinţelor copiilor, dar şi aspecte legate de dimensiunile parentale.

Cum să înţelegem mesajele copiilor

Conferinţa, destinată cu precădere părinţilor, dar şi tuturor adulţilor care intră în contact cu copiii, va fi susţinută de Antonia Noël, specialist în comunicare, formator şi consultant pentru organizaţii şi trainer de dezvoltare personală. Potrivit organizatorilor, participanţii vor învăţa de la aceasta o abordare nouă şi eficace pentru a relaţiona constructiv şi pozitiv cu copiii şi nu numai. Tehnicile de comunicare dobândite se pot aplica în toate relaţiile din viaţa de zi cu zi, ameliorând considerabil comunicarea şi, implicit, propria viaţă. „Pornind de la premisa că orice relaţie este un organism viu, care trăieşte, creşte sau se îmbolnăveşte în funcţie de hrana pe care i-o acordăm, Antonia Noël vă invită să descoperiţi, cu ajutorul ei şi al Metodei ESPERE, cum să hrăniţi sănătos relaţiile din viaţa voastră şi care este cheia unei comunicări autentice, în special cu copiii. Tematica conferinţei abordează aspecte legate de: comunicarea relaţională cu copiii, gestionarea comportamentelor atipice, ascultarea nevoilor şi dorinţelor copiilor, diferenţierea mesajelor copiilor şi registrele în care aceştia vorbesc şi conştientizarea dimensiunilor parentale, rolurile de mamă/tată şi funcţiile lor”, transmit organizatorii conferinţei.

Înscrierea  costă 50 lei / persoană,  iar grupurile de 4 sau mai multe persoane beneficiază de preţul de 40 lei/persoană.  Organizatorii mai transmit că oferă participanţilor şi o garanţie. Dacă nu sunt mulţumiţi de informaţiile primite, aceştia îşi pot primi banii înapoi. La sfârşitul evenimentului, cadrele didactice vor primi diplome de participare la seminar din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş. Mai multe detalii despre eveniment se pot obţine accesând pagina web a Info Kids: www.info-kids.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Tibi și Alin Ușeriu, Principele Nicolae, oaspeți speciali la predarea bornelor „Via Transilvanica” pe Valea Gurghiuluiu

Proiectul „Via Transilvanica” și-a derulat în cursul zilei de marți, 7 iulie, o etapă importantă …