Home / Recomadări zi de zi / Lacul Toldal, populat cu 1,6 tone de peşte

Notice: Trying to get property of non-object in /home/zideziro/public_html/wp-content/themes/sahifa v5.5.3/framework/parts/post-head.php on line 69

Lacul Toldal, populat cu 1,6 tone de peşte

Sâmbătă 5 aprilie, lacul Toldal, care aparține de Ferma Piscicolă Glodeni, a fost populat cu 1.600 de kilograme de pește. Acțiunea are loc înainte de începerea sezonului de pescuit la crap, caras și fitofag și face dintr-un program mai amplu de repopulare a lacurilor destinate pescuitului ce fac parte din Ferma Piscicolă Glodeni.
Repopularea s-a desfășurat cu respectarea principiilor științifice și a regulilor specifice stabilite în cadrul Fermei, cu scopul de a alege varianta de policultură optimă.
Noii locatari ai lacului Toldal sunt 800 de kilograme de crap între 2 și 5 kilograme, 500 de kilograme de caras și plătică și câteva sute de kilograme de răpitori – știucă, șalău și câteva exemplare frumoase de somn.
Prin recenta populare cu specii diversificate de pește se urmărește nu numai respectarea caracteristicilor naturale ale ecosistemului, dar oferă și mai multe variante “de lucru” pescarilor pasionați și interesați de pescuitul pe această baltă. Popularea cu caras și plătică poate reprezenta o bună ocazie de „instruire” a copiilor pentru care pescuitul reprezintă o formă mult mai benignă de relaxare și distracție și, de ce nu, o rampă de lansare spre statutul de pescar profesionist.
Ca atare, pescarii interesați de capturi serioase de crap sunt invitați la bălțile de la Fermei Piscicole Glodeni, unde exemplarele de peste 10 kilograme încep să fie din ce în ce mai des capturate odată cu încălzirea vremii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Eveniment caritabil pentru orga bisericii evanghelice din Ideciu De Jos

Înainte de a intra în Ideciu de Jos, localitate aflată în imediata apropiere a municipiului …