Share

Home / Politic / OFL Mureş, Premiu de Excelenţă pentru liberalism

OFL Mureş, Premiu de Excelenţă pentru liberalism

Organizaţia Femeilor Liberale (OFL) Mureş a fost distinsă cu un Premiu de Excelenţă în cadrul Galei Femeilor Liberale, eveniment ajuns la cea de-a treia ediţie şi organizat duminică, 6 aprilie, în incinta Palatului Parlamentului din capitală.

Delegaţia OFL Mureş, în top

În cadrul galei, a fost prezentat bilanţul activităţii OFL din ultimul an, iar organizatorii au oferit trei Premii de Excelenţă filialelor locale care s-au remarcat în promovarea politicii liberale în ceea ce priveşte sprijinul familiei, în special în domeniile educaţie, mediu, sănătate, social, antreprenoriat şi liberalism. „La această gală s-au înmânat trei Premii de Excelență, unul pentru liberalism, care a revenit OFL Mureș și două pentru activitate remarcabilă, doamnelor Mariana Câmpeanu și Iustina Turnea, exemple de femei liberale active. Mulțumesc echipei de doamne deosebite care au muncit anul trecut pentru ca acum să primim acest premiu deosebit”, a declarat ec. Sanda Huciu, președintele OFL Mureș.
Delegaţia OFL Mureș a fost formată din: Sanda Huciu – preşedinte, vicepreședinții Mara Togănel, Laura Toma, Otilia Pop, Alina Vlasa – secretar general, Cosmina Varga, Eva Pădureanu, Mariela Corneanu – membrii ai Biroului Județean OFL Mureș, Dana Roatiș – președinte OFL Târgu-Mureș, Augustina Aitai – membru OFL Târgu-Mureș, Adela Macarie – președinte OFL Deda, Ramona Suciu, Berţea Monica, Buta Monica – membre OFL Ungheni. „Organizaţia Femeilor Liberale continuă, de trei ani, în proiectul politic „Femeile liberale pot ajuta România” să se concentreze asupra politicilor în sprijinul familiilor din România şi să susţină femei de valoare care să vină cu proiecte politice concrete în domenii precum educaţie, sănătate, mediu, social sau antreprenoriat”, a mai menţionat ec. Sanda Huciu.

Felicitări din partea lui Ciprian Dobre

Printre invitaţii galei s-a numărat şi Ciprian Dobre, liderul PNL Mureş şi vicepreşedinte naţional al PNL, care şi-a felicitat colegele pentru activitatea depusă în ultimul an. ”Femeile sunt o componentă foarte importantă a organizației pe care o conduc. Ele își aduc aportul cu prisosință la rezultatele bune pe care le-am avut în trecut și le vom avea cu siguranță în viitor. OFL Mureș are o echipă unită, muncitoare, care merită cu deplin acest premiu important”, a afirmat Ciprian Dobre.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Tăriceanu, reacție la postarea lui Florea: ”Voi avea o discuţie cu primarul Dorin Florea pe acest subiect”

Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, precizează marţi că va avea o discuţie cu primarul municipiului Târgu …

Share
Share