Studenţii UPM, povestea trăită cu Erasmus Invatamant
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 395 Vizualizări

Studenţii UPM, povestea trăită cu Erasmus

Gianina Molnar, Sorina Varodi şi Sara Gomez Fuentes, studente ale programului de mobilităţi Erasmus, le-au povestit marţi, 8 aprilie, studenţilor şi elevilor prezenţi la „Erasmus Days” impresiile şi experienţele trăite în Spania, îndemnându-şi astfel colegii să se înscrie în programul care îi va ajuta să acumuleze atât experienţe personale, cât şi profesionale, care le pot fi de folos în viitoarea carieră.

Motive să studiezi în Spania

Erasmus, unul dintre cele mai de succes programe ale Comisiei Europene, este un program destinat educaţiei, care îşi propune să trimită cât mai mulţi studenţi în Europa, la studii. Acesta a fost şi cazul studentelor Gianina Molnar, Sorina Varodi şi Sara Gomez Fuentes, care s-au arătat foarte deschise în a studia într-o universitate din Spania, iar acum le recomandă cu căldură şi entuziasm şi colegilor o astfel de mobilitate. „O să vă dau câteva motive să studiaţi prin intermediul programului Erasmus în Spania. Este o experienţă internaţională, poţi învăţa o limbă nouă, în acest caz spaniola, toată lumea ştie cât de important e să cunoşti mai multe limbi şi cred că toată lumea ştie că spaniola e a doua limbă vorbită din lume. Mai mult, vă puteţi face foarte mulţi prieteni şi vor deveni parte din familie, pentru că veţi petrece mult timp împreună, veţi călători, veţi vizita locuri noi ”, a povestit Sara Gomez Fuentes.

Studentele au spus că experienţa trăită în Spania a fost una pe care n-o vor uita cu siguranţă şi au subliniat că seriozitatea în privinţa învăţatului este un lucru important pe care l-au constatat în universitate. „Am fost în Spania aproape cinci luni, din septembrie până la sfârşitul lunii ianuarie. Experienţa a fost foarte frumoasă, profesorii de treabă, te înţeleg, cooperează cu tine, poţi să apelezi la ei pentru orice problemă şi în ceea ce priveşte examenele trebuie să învăţaţi, chiar se învaţă. Profesorii au înţeles că suntem cu Erasmus şi ne-au mai iertat greşelile de ortografie, dar totuşi trebuie să învăţaţi. Ai ocazia să călătoreşti pentru că se organizează multe excursii, cel mai important lucru fiind că îţi poţi lega prietenii pe viaţă”, au spus Gianina Molnar şi Sorina Varodi.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE