Home / Reghin / Jurnal de astre 1

Jurnal de astre 1

Distribuie

* Berbec
În prima parte a zilei sunteţi cam visător şi aveţi tendinţa să neglijaţi problemele importante pe care le aveţi de rezolvat. Nu este momentul să începeţi noi activităţi, pentru că deciziile pe care le luaţi s-ar putea să fie greşite. Profitaţi de ajutorul pe care vi-l oferă o persoană dragă din familie!

*Taur
Talentul dumneavoastră creativ este apreciat în societate. Ar fi bine să îl folosiţi pentru rezolvarea problemelor profesionale şi în afaceri.Sfaturile unei rude mai în vârstă vă ajută să evitaţi o problemă financiară.După-amiază primiţi vizita unor prieteni de familie, în compania cărora vă simţiţi foarte bine.

*Gemeni

Nu sunteţi prea comunicativ şi ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri.De asemenea, vă sfătuim să amânaţi deciziile importante în domeniul financiar.Dedicaţi-vă unor activităţi relaxante!

*Rac

Aveţi succes în toate activităţile legate de cămin, dar şi în societate.Puteti să vă faceţi planuri de viitor.Ideile dumneavoastră sunt apreciate atât de partenerul de viaţă,cât şi de partenerii de afaceri. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile de orice fel.

*Leu
Puterea creativă de care dispuneţi vă îndeamnă să începeţi o activitate nouă.Aveţi toate şansele de reuşită pe plan intelectual şi sentimental.Parcurgeţi o perioadă favorabilă inspiraţiei artistice, în care imaginaţia vă stimulează creativitatea. Nu neglijaţi odihna!

*Fecioară
În prima parte a zilei, sunteţi mai sensibil decât de obicei, iar relaţiile cu anturajul ar putea fi uşor tensionate.Fiţi prudent şi nu faceţi promisiuni pe care nu sunteţi sigur că le veţi putea respecta!Vă sfătuim să vă dedicaţi timpul liber activităţilor creative.

Horoscop oferit de www.eastrolog.ro


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ziua Mondială de Rugăciune, la Biserica Evanghelică C.A. Reghin

Distribuie Biserica Evanghelică din Reghin a fost gazda unei noi seri de suflet organizată cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.