Daniel Grigoriu, noul responsabil pentru relaţii publice în UNSR Invatamant
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 496 Vizualizări

Daniel Grigoriu, noul responsabil pentru relaţii publice în UNSR

Târgu Mureşul este reprezentat începând cu weekendul trecut la nivelul Uniunii Naţionale a Studenţilor din România (UNSR) prin Daniel Grigoriu, ales în funcţia de vicepreşedinte al acestui for, care face astfel pasul de la vicepreşedintele Ligii Studenţior “Petru Maior” spre  forumul naţional al studenţilor, unde va încerca să implementeze programele UNSR în  teritoriu, în beneficiul studenţilor mureşeni.

Reporter : Felicitări pentru noua funcţie. Cum a fost posibil ?

Daniel Grigoriu : În weekendul trecut, între 4 şi 6 aprilie, au fost alegerile la Uniunea Naţională a Studenţilor din România (UNSR) în cadrul căruia s-a ales preşedintele, vicepreşedintele, iar eu am fost ales ca vicepreşedinte pentru departamentul de relaţii publice. În cadrul Adunării Generale de la UNSR, au mai aderat încă două asociaţii studenţeşti din Târgu-Mureş, Asociaţia “Tinerilor Artişti” din cadrul UAT şi “Generaţia Tinerilor Europeni”, un ONG cu şi despre tineri. Momentan, din Târgu-Mureş suntem trei organizaţii afiliate la UNSR, Liga Studenţilor “Petru Maior” şi cele două de care am pomenit.

Rep.. Cum a fost pentru tine acest pas ?

D. G.: Este într-un fel plăcut să vezi că poţi ajunge mai sus. Am mai ocupat şi funcţii la nivel judeţean în perioada liceului, am fost vicepreşedinte în cadrul Consiliului Judeţean al Elevilor, când participam la şedinţe naţionale ale studenţilor şi ale elevilor. Să nu uităm de experienţa mea din cadrul UPM, fiind şi vicepreşedintele Ligi Studenţilor din această universitate.

Rep.: Ai un program, o strategie pentru această nouă postură ?

D. G.: Mă bucur foarte mult că mi s-a acordat această încredere şi vreau să mulţumersc colegilor pentru sprijinul acordat. Sper să nu-i dezamăgesc pe viitor, sper ca toate proiectele care le implementăm la nivel naţional să le facem bine şi la nivel local la Târgu-Mureş.

Rep.:În acest weekend va avea loc  “Student pentru un weekend”. Ce reprezintă acest proiect ?

D. G.: În acest weekend, între 11 şi 13 aprilie, va avea loc acest proiect intitulat “Student pentru un weekend”. Vom avea la Târgu-Mureş elevi de la liceele din Târgu-Mureş, precum şi elevi din Topliţa, Adjud şi Miercurea Ciuc. Ei vor participa la un program de prezentare a Universităţii “Petru Maior”, cu vizitarea laboratoarelor,  diferitele specializări ale universităţii. Sâmbătă le vom organiza un party studenţesc. Acest program face parte din cadrul „Săptămâna Altfel”, prin care elevii de liceu vor fi familiarizaţi cu ce înseamnă viaţa de student, prin care dorim să-i atragem către universitatea noastră.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE