Share

Home / Reghin / Jurnal de astre 1

Jurnal de astre 1

* Berbec 

Dimineaţa este posibil să fiţi apatic şi să nu vă puteţi concentra.Vă sfătuim să nu vă asumaţi nici un risc în afaceri.Dacă aveţi ocazia să mergeţi într-o vizită, nu staţi pe gânduri!

 

*Taur

Starea de confuzie vă poate afecta relaţiile pe plan social şi situaţia financiară. Vă sfătuim să nu vă implicaţi în afaceri, chiar dacă vi se pare că puteţi da lovitura.După-amiază vă revine cheful de viaţă şi reuşiţi să comunicaţi cu cei din jur.Pe plan sentimental, traversaţi o perioadă favorabilă.

 

*Gemeni

Un bărbat mai în vârstă vă propune să vă asociaţi într-o afacere. Vă sfătuim să nu hotărâţi nimic fără să vă consultaţi cu partenerul de viaţă.Nu staţi prea bine cu banii, însă relaţiile cu persoana iubită sunt bune. Aveţi toate şansele să petreceţi o seară romantică.

 

*Rac
Se pare că nu sunteţi în cea mai bună formă fizică şi intelectuală. Sunteţi indispus şi confuz.Vă recomandăm să evitaţi întâlnirile de afaceri şi cu prietenii. Riscaţi fie să pierdeţi bani, fie să vă certaţi cu un prieten bun.Acordaţi mai multă atenţie copiilor!

 

*Leu

Sunteţi cu capul în nori. Vă recomandăm să amânaţi întâlnirile de afaceri.Chiar dacă nu aveţi chef de vorbă, vă sfătuim să nu refuzaţi comunicarea cu cei din jur.Acordaţi mai multă atenţie persoanei iubite!

 

*Fecioară

Vă treziţi cu moralul la pământ şi aveţi dificultăţi de concentrare.Este recomandabil să nu începeţi activităţi pe care nu sunteţi sigur că le puteţi finaliza.Seara primiţi oaspeţi dragi.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Despre esența identității, cu Dorel Vișan

Printre prezențele speciale ale ediției din acest an a Balului Însuraților, organizat sâmbătă, 1 februarie, …

Share
Share